rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada día al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

Froilán, víctima d'un robatori a una sala d'oci de Madrid

El fill de la Infanta Elena i Jaime Marichalar es trobava a la sala Canoe en el moment dels fets
Imatge de l'interior de la sala Canoe | Cedida

 

Des que Froilán, el fill de la Infanta Elena i Jaime de Marichalar, comencés a estudiar a Espanya, ha estat un habitual de les sales de festa i centres d'oci de la capital.

 

 

Com informa ‘El Mundo’, precisament, quan es dirigia a una important sala de joc madrilenya, la sala Canoe, situada a la Castellana 93, el jove i els seus amics van ser víctimes d'un robatori d'una gran quantitat de diners.

No es coneixen els detalls, però tot indica que van patir un robatori

Segons informa el citat mitjà, la sala Canoe, un dels centres més prestigiosos de Madrid, no ha volgut compartir detalls sobre el succés. En aquest sentit, l'establiment s'empara a la Llei Orgànica de Protecció de Dades, esgrimint que és la seva obligació de protegir, de manera primordial, la intimitat dels seus clients. «Mantenim com a política no fer declaracions sobre les circumstàncies que envoltin els fets que succeeixin a les nostres instal·lacions», defensaven.

 

D'altra banda, el que Canoe sí que ha remarcat és que l'incident que es va produir va ser quelcom aïllat i que, a causa de les fortes mesures de seguretat de l'establiment, era una cosa que poques vegades passava i, quan s'ha donat el cas, s'ha resolt sempre de forma ràpida.

 

 

S'especula que Froilán i els seus amics portarien amb ells una quantitat molt elevada, a jutjar pel nivell de les seves despeses, i que aquesta es trobava dins d'un sobre que els hauria estat sostret.

 

Tot indica a què la Policia es va presentar al local res més produir-se la denúncia i una vegada en aquest va prendre declaració de les parts implicades. Llevat de les esmentades especulacions i el fet que es va produir una denúncia per robatori no han transcendit més detalls, encara que tenint en compte les mesures de seguretat i l'eficaç intervenció policial és de suposar que ja es coneix la identitat del responsable i que l'assumpte ja està en vies de solucionar-se.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris