ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Un fum sospitós obliga a desallotjar el CAP Montilivi de Girona

Fins al lloc s'han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat

Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins al lloc dels fets
Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins al CAP Montilivi de Girona i han evacuat els usuaris i treballadors | Bombers de la Generalitat

Un avís de fums i olor de cremat als laboratoris del CAP Montilivi de Girona, al Gironès, situat al carrer del Castell de Solterra, ha obligat a evacuar els usuaris i treballadors del centre. L'avís s'ha rebut quan faltaven pocs minuts per tres quarts de tres de la tarda.

Al cap de pocs temps, però, ja no es veia fum a la zona. Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat al lloc i no han trobat l'origen de cap foc. Les tasques es concentren ara en la inspecció de l'aire condicionat de les instal·lacions.

Els Bombers de la Generalitat han desallotjat a tot el personal de l'empresa càrnia durant l'incendi a Riudellots de la Selva | Twitter 

 

Uns 800 treballadors d'una empresa càrnia de Riudellots de la Selva han estat desallotjats aquest dimecres a la tarda a causa d'un incendi a la instal·lació, segons han informat els Bombers. El foc s'ha produït a la firma Frigorífics Costa Brava. El foc, que ha estat de caràcter elèctric, s'ha originat cap a un quart de vuit del vespre en uns cables que connecten la fàbrica amb un transformador.

Els bombers de l'empresa han començat el desallotjament dels treballadors abans que arribessin els Bombers de la Generalitat, que hi han enviat deu dotacions. L'incident no ha causat ferits ni danys a l'estructura de l'edifici, però sí que ha afectat la instal·lació elèctrica. Un cop s'ha apagat, els bombers han començat la inspecció i ventilació de la fàbrica. Membres de la companyia elèctrica es faran càrrec de les reparacions.


Comentaris

envia el comentari