Una interna amenaça de mort un funcionari a la presó de Puig de Basses, Figueres

Un funcionari va reaccionar immediatament quan va veure la situació

presó
La interna hauria amenaçat el funcionari amb un bolígraf | Catalunya Diari

Una interna de la presó del Puig de les Basses de Figueres (Alt Empordà) ha amenaçat amb un bolígraf un funcionari mentre la traslladaven del pati a la cel·la. Segons fonts del Departament de Justícia, els fets van passar diumenge, 5 de maig, a la tarda quan dos funcionaris acompanyaven la dona, que té problemes psiquiàtrics i que complia sanció en una cel·la del Departament d'Ingressos. Aleshores, la interna es va posar darrere d'un dels treballadors, «li va fer un gest amb un bolígraf» i van acabar caient tots dos a terra.

Des del Departament asseguren que «en qüestió de segons», un segon funcionari va actuar i van reduir la interna. Justícia diu que no es va produir cap lesió, tot i que un dels treballadors ha estat tres dies de baixa per problemes de tensió a causa de l'agressió. Des d'UGT, però, diuen que la interna va «segrestar i amenaçar de mort» el treballador. El sindicat, a més, denuncia que la «política de separació interior» que impulsa el Departament està «posant en perill la integritat dels professionals».

Una discussió familiar acaba a trets a Figueres

Una baralla familiar, fruit d'una discussió de parella, ha acabat en ensurt al barri de Culubret de Figueres. Després de la discussió de la parella el sogre del noi ha decidit trencar-li el cotxe al seu gendre a cops de mall, com a conseqüència, el gendre ha tirat tres trets a l'aire que han estat resposts amb tres trets més per part del sogre. Els fets han passat a plena llum del dia.

Quan han arribat els Mossos tots els membres de la família s'havien amagat, finalment els agents han decidit marxar perquè no hi havia hagut ferits i la situació estava calmada. L'amo del vehicle destrossat, juntament amb altres familiars, han col·locat diversos vehicles als carrers del barri per tallar-los i evitar que tornessin els parents amb els quals havia tingut la discussió. 

Detingut per intentar robar en un pis, lesionar dos Mossos i rebentar els vidres del cotxe patrulla

Mossos
Va cometre els delictes a plena llum del dia, a les quatre de la tarda | Catalunya Diari

 

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 40 anys després d'intentar robar en un domicili de Figueres, lesionar dos agents i rebentar els vidres del cotxe patrulla. Tot plegat va passar aquest dijous pels volts de les quatre de la tarda.

El lladre es va enfilar aprofitant els tubs de coure fins a un segon pis del carrer Sebastià Trullol, localitzat a la capital alt-empordanesa i que es troba a uns vuit metres del terra. Aleshores, la propietària de l'immoble va descobrir-lo i va alertar els veïns, que van avisar la policia.


Comentaris

envia el comentari