El futbol italià, de dol: Assassinen un jove àrbitre i la seva parella

Era un dels col·legiats amb major projecció

Daniele De Santis era considerat un dels àrbitres italians amb major projecció
Daniele De Santis era considerat un dels àrbitres italians amb major projecció | Twitter

El futbol italià està de dol. Daniele De Santis, un prometedor àrbitre de 33 anys de la Serie C, la que seria la Segona B espanyola, i la seva parella Eleonora Manta, una model que anava per a estrella de 30 anys, han estat brutalment assassinats. De Sanctis era molt conegut al seu país i es considerava tota una promesa. De fet, els experts asseguraven que ho tenia tot per arribar a ser col·legiat internacional.

Les xarxes socials no han tardat a reaccionar sobre aquesta tràgica mort. L'exdirector de la Pro Lliga Italiana, Francesco Ghirelli, ha indicat tristament que «a violència destrueix; s'ha endut dos joves amb esperances i somnis». D'altra banda, la competició també ha volgut recordar l'àrbitre i el seu somriure quan estava al camp.

 

El relat dels fets

El tràgic succés va tenir lloc a la localitat italiana de Lecce. Segons detalla ElCaso, el crits d'alerta d'una noia van fer despertar a tot el veïnat. A les escales de l'edifici es podia veure una reguera de sang i un home fugint amb un ganivet a la mà i el rostre tapat amb el passamuntanyes. L'autor dels fets havia acabat d'assassinat brutalment a Daniele de Santis i la seva parella Eleonora Manta.

La policia italiana va estar rere la pista de l'home però no van tenir èxit en la seva recerca. Els cossos de seguretat estan revisant les càmeres de videovigilància de la zona per a veure si poden esbrinar algun detall de l'autor dels fets. Actualment, es desconeix el motiu de l'assassinat encara que els veïns asseguren que la noia va cridar «Andrea, no». Un fet que denota que la jove coneixia l'assassí i que es tractava d'un acte premeditat perquè va actuar amb el rostre tapat i guants.


Comentaris

envia el comentari