«No ets la meva mare i no em manes», les paraules de Gabriel a Ana Julia Quezada abans de morir

Ana Julia Quezada ha tret a la llum quin va ser el motiu de la discussió entre els dos

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.
Gabriel Cruz, en una imatge d'arxiu | Cedida

La mort de Gabriel Cruz consterna encara tot el país. Hora rere hora salten a la palestra noves informacions relatives al menut i a la seva presumpta assassina, Ana Julia Quezada. De fet, la darrera píndola informativa explica què li hauria dit en Gabriel a la parella del seu pare, Ana Julia, abans de perdre la vida.

El menor vivia una situació complicada a causa de la separació dels seus pares. A més, segons relaten algunes de les fonts de la investigació, la relació entre els dos no era gaire fluida, fins al punt que Gabriel ho havia evidenciat en més d'una ocasió. 

Aferrant-se a aquest context familiar, Ana Julia Quezada no va tenir cap mena d'objecció en afirmar que havia estat el mateix Gabriel qui va encetar la discussió.

Gabriel va insultar Ana Julia Quezada 

És el que assegura la versió d'Ana Julia Quezada. La parella d'Ángel, el pare del petit, va detallar que el menut l'havia insultat abans de fer efectiva la tragèdia. 

Segons va explicar Quezada a la Guàrdia Civil, aquesta es va quedar pintant la finca de Rodalquilar mentre en Gabriel restava a l'interior d'aquesta. Va ser en aquest instant quan Quezada va observar que el menut es trobava «jugant amb una destral».

Ana Julia Quezada discutió con Gabriel antes de matarlo
Ana Julia Quezada en una de les manifestacions | RTVE

 

Tot seguit, la mateixa Ana Julia Quezada va instar al nen a què deixés l'eina i va intentar prendre-li. En Gabriel, però, no va fer cas a les peticions d'aquesta i va al·legar que no hi havia cap problema amb el fet que la tingués. 

«Quan estava mort, vaig veure que tenia un problema important»

Va ser la duríssima declaració de Quezada en concloure el seu relat. «No ets la meva mare i no em manes», va dir en Gabriel abans que Quezada l'assassinés. Aquesta, de fet, relata que el va colpejar mentre forcejava amb ell per prendre-li la destral

 

«Quan estava mort, vaig veure que tenia un problema important. Vaig treure el paquet de tabac i em vaig fumar un cigarret. Després vaig agafar una pala i ho vaig enterrar», va confessar la dona mentre al·legava: «El vaig enterrar perquè no volia fer-li mal a l'Ángel. Així, ell no sabria mai el que havia passat».


Comentaris

envia el comentari