Gabriel Cruz va rebre un cop al cap abans de morir i es va quedar sense respiració

L'autòpsia ha revelat nous detalls sobre la seva defunció

Imagen de Gabriel, el pequeño desaparecido en Almería
Gabriel Cruz, desaparegut a Níjar | Redes sociales

L'autòpsia del petit Gabriel ha tret a la llum que el menor va morir ofegat després de rebre un cop al cap. Aquesta, d'altra banda, prossegueix comentant que li van tapar els orificis nasals i la boca.

La principal hipòtesi se centra amb la figura d'Ana Julia Quezada. Segons l'autòpsia, la parella del pare del menut el va agafar pel coll i li va obstruir les vies respiratòries. Posteriorment, el nen va rebre un cop important al cap.

La Guàrdia Civil, però, no descarta que aquesta contusió es produís quan la presumpta assassina intentava ocultar el cadàver del nen.

Canvi radical de versió

L'autòpsia inicial, avançada pel periodista d'Antena3, conserva ja poca relació amb l'actual. Segons la darrera nota forense, doncs, la causa de la mort del menut Gabriel Cruz hauria estat l'ofegament. I no l'estrangulament, com apuntaven algunes fonts durant el passat dilluns, 12 de març. 

L'informe preliminar, en aquest context, assenyalava que Gabriel Cruz hauria mort per estrangulament. Tot i que un cop investigats els cops que presentava el cos del menor, ja s'hauria determinat amb exactitud la causa de la seva tràgica mort.

El jutge impedeix la seva incineració

L'autòpsia revela que el menor va morir per asfíxia provoca per estrangulament. Tot i això, el magistrat del cas argumenta que encara necessita més proves de l'agressió física al menor per poder tancar el cas i és per això que aquest ha optat per prendre aquesta controvertida elecció.

Si el cos del petit Gabriel Cruz no és incinerat, el jutge al·lega que podrà recollir encara més proves sobre la defunció del menut i podrà fer-ne una anàlisi més exhaustiu. El fèretre amb les restes del menor ha estat traslladat aquest matí a la Catedral d'Almeria, on s'ha celebrat l'emotiu funeral del petit, desaparegut a Níjar el passat dimarts, 27 de febrer. 


Comentaris

envia el comentari