Una UVI mòbil del SUMMA 112 de la Comunitat de Madrid.

Gabriel, el nen de 4 anys que ha mort en un tràgic accident a la cuina de casa seva

El nen va entrar corrent a la cuina sense veure el ganivet

Tragèdia a Castella-la Manxa. En Gabriel AP., un nen de només quatre anys, ha mort després de clavar-se accidentalment un ganivet al coll a la cuina de casa seva. El succés va tenir lloc a la localitat de Cifuentes, a Guadalajara, el passat dissabte, 29 d'abril.

El nen hauria entrat corrents a la cuina

Segons explica el portal Nius, el menor hauria entrat corrent a la cuina quan un adult tenia un ganivet a l'alçada de la cintura, amb la mala sort que el menor se'l va clavar al coll de manera accidental. El petit de quatre anys hauria patit un tall profund al coll que el va dur a dessagnar-se.

El menor, traslladat d'urgència a l'hospital

Després de l'accident, un familiar del menor el va traslladar a un centre de salut del municipi perquè fos atès per un equip mèdic el més ràpid possible. No obstant això, un cop allà, veient la gravetat de la ferida, en Gabriel no va poder ser atès per manca de material necessari.

Així, el nen va ser traslladat en ambulància a l'hospital de Guadalajara. Tot i que, malgrat els esforços del personal sanitari, el menor ja havia perdut molta sang i va morir durant el trajecte.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

Els indicis de criminalitat, descartats

Tot i que no hi ha cap indici de criminalitat, la Guàrdia Civil ha obert una investigació per aclarir què va passar exactament al domicili. Tot i això, tot apunta que es tractaria d'un desafortunat accident domèstic així que, de moment, no s'ha produït cap detenció.

Actualment, s'estan esperant els resultats de l'autòpsia del nen, encara que no hi hagi cap indici que apunti que sigui un crim.

Finalment, l'Ajuntament de la localitat de Cifuentes ha volgut expressar el seu condol i consternació pels fets. «Estem commocionats per un fet tan tràgic. Som conscients que els gestos no calmen el dolor, però mostren el suport i proximitat de moltes persones del poble que desitgen fer arribar la seva solidaritat i els seus més sincers condols a familiars i familiars». 

Des de Catalunya Diari també traslladem el nostre condol a la família del menut.