La mare d'en Gabriel va començar a sospitar d'Ana Julia Quezada després que els neguessin l'augment de la recompensa

Ana Julia Quezada havia mostrat una actitud d'allò més enigmàtica i havia carregat prèviament contra Patricia, la mare del menor: «És mala persona»

Los padres de Gabriel Cruz en la concentración celebrada en Puerta de Purchena, Almería
Els pares del menut Gabriel Cruz, en una manifestació a Puerta de Purchena, a Almeria | Cata

El consternador assassinat del menut Gabriel Cruz resta, encara, a l'ordre del dia. L'agressora i assassina del petit, Ana Julia Quezada, estava disposada a fer qualsevol cosa perquè ningú descobrís el seu crim i, per això, va mostrar-se d'allò més activa durant la cerca del nen. Es tractava, però, d'una coartada: Ana Julia només tenia la intenció d'esquivar i desviar sospites sobre la seva cerca.

La troballa d'una samarreta la va posar a la palestra. Tot i això, aquella acció va posar-la en el punt de mira tant de la família com dels investigadors, ja que l'espai on s'havia dut prèviament la cerca havia estat abastament comprovat pels investigadors i voluntaris.

No amagava el seu odi visceral per la mare del nen

No se'n va amagar gens ni mica. De fet, en una conversa que ara l'aixecament del secret de sumari ha tret a la llum, la mateixa Ana Julia va mostrar un odi visceral contra la mare del menut Gabriel, Patricia Ramírez. «És mala persona», hauria comunicat aquesta a la seva parella i pare d'en Gabriel, Ángel Cruz, mentre afegia: «Hi ha molta gent que l'odia, deu molts diners»
 

Una recompensa va fer perdre els nervis a Ana Julia

Tot plegat va ocórrer el mateix dia que els pares del nen van organitzar una roda de premsa per explicar quins havien estat els avenços de la cerca i quin era el seu sentir sobre la desaparició. En aquest contxet, segons ha tret a la llum 'El Español', Ángel i Patricia van reunir-se amb els agents de la Guàrdia Civil sobre la possibilitat d'oferir una major una recompensa per la torna del menor.

Els agents, però, van desestimar la petició en al·legar que aquesta no podia augmentar, en cap cas. Ana Julia Quezada no estava present a l'escena, tot i que se'n va assabentar hores després. Segons diuen, de fet, la seva cara mostrava una profunda amargor i aquella expressió va cridar molt l'atenció a la mare del menor, que va encetar les seves sospites. 

Imagen de archivo de Ana Julia Quezada.
Ana Julia Quezada, en una imatge d'arxiu  | CatalunyaDiari.cat

 

Ana Julia Quezada travessava una situació econòmica d'allò més complicada i, és per això, que va patir una gran decepció en saber que els agents de la Guàrdia Civil n'havien negat l'augment. «Em va semblar molt estrany que sortís amb aquella cara després que optéssim per no augmentar la recompensa», va dir la mare del menor. 


Comentaris

envia el comentari