URGENT

Cancel·len vols a l'Aeroport del Prat pel coronavirus

García Navarrete pateix greus cornades a Las Ventas de Madrid

Es troba ingressat a l'hospital San Francisco de Asís amb cornades al coll i a la cama
García Navarrete pateix greus cornades a Las Ventas de Madrid. | Telemadrid

 

El torero Daniel García Navarrete es troba en estat greu després de sofrir diverses ferides de banya en el coll i la cuixa durant aquesta tarda de diumenge, 2 d'abril, a la plaça de toros de Las Ventas, a Madrid. Segons s'ha difós en el compte de Twitter de la plaça, el torero ha estat traslladat a l'hospital San Francisco de Asís després de ser operat a la mateixa plaça pels serveis mèdics, tal com ha informat Telemadrid.

Ha sofert dues ferides greus per asta de toro: una té una extensió de quinze centímetres en adreça ascendent, envoltant la glàndula paròtide i en angle amb la mandíbula; i l'altra, de 10 centímetres, arriba fins a la base de la llengua i de la boca.

 

A més, té una tercera ferida a la cuixa dreta que envolta la cara interna del fèmur i una fractura en la clavícula dreta, i també diverses contusions i erosions per la resta del cos. Navarrete estava torejant el seu tercer brau de la tarda quan ha sofert les ferides, després que l'animal el voltegés, el busqués una vegada ha caigut a terra i li clavés les banyes en diverses ocasions.