El germà de Janet Jumillas demana que aparegui el cos per «enterrar-la amb dignitat»

La família de Janet Jumillas ha perdut a tres dels cinc fills en qüestió de pocs mesos

El germà de Janet Jumillas demana poder enterrar a la seva germana perquè «descansi en pau»
El germà de Janet Jumillas demana poder enterrar a la seva germana perquè «descansi en pau» | Antena 3

«Aquest ha estat un dels pitjors anys de la meva vida» ha confessat Fernando Jumillas després que els Mossos d'Esquadra donin per morta a la seva germana Janet Jumillas desapareguda el passat mes de març. Amb ella, la família haurà perdut a tres dels seus cinc fills en pocs mesos, Fernando recordava que fa poques setmanes enterrava al seu germà.

Arribats a aquest punt i després de tants mesos de patiment, Fernando només demana justícia per la seva germana i que aparegui aviat el seu cos per tal de poder-la «enterrar amb dignitat» ha declarat avui al programa 'Espejo Público' d'Antena 3. «Els meus germans, el que més estimava en aquesta vida... no li desitjo això a ningú» ha afegit desconsolat.

«M'esperava el pitjor molt abans que els Mossos trobessin les restes de sang»

Durant l'entrevista que ha concedit al programa ha remarcat que l'únic que demana la família és que aparegui el cos per «poder-la enterrar i que descansi en pau». D'altra banda, ha confessat que molt abans que els Mossos trobessin les restes de sang a la casa d'Aitor G. P., l'únic acusat de l'homicidi de Janet i d'haver amagat el seu cadàver, ja es temia el pitjor: «Ja la donava per morta fa temps, no tenia cap esperança».

Des del primer moment, la família va descartar que Janet, de 39 anys i mare de dos fills, hagués marxat de forma voluntària tot abandonant els seus fills i família a qui estava molt entregada. Fernando ha explicat que «intentem que els meus nebots no sàpiguen res», «evitem que vegin les notícies, no volem que pateixin».

La família de Janet Jumillas reclama justícia
La família de Janet Jumillas reclama justícia | Antena 3

 

Sempre han sospitat d'Aitor

La família sempre va sospitar d'Aitor: «El dia anterior havia quedat amb ell». Així li ho va confessar el seu fill, el nebot amb qui Janet havia quedat el dia de la seva desaparició. «Mantenia una relació d'amistat amb ell, però no sé res més, la meva germana era molt reservada».

El principal sospitós de l'homicidi, Aitor, sempre va donar «mala espina» a la família. El fill de Fernando li va confessar «no sé com la tieta s'ha pogut relacionar amb aquest personatge». Finalment, el germà de Janet ha subratllat que la seva prioritat és que Aitor confessi on està el cos de Janet: «Volem que ens digui on està la meva germana».


Comentaris

envia el comentari