El germà de Lionel Messi, Matías, paga 95.000 de fiança per la seva llibertat

És investigat per tenir una arma sense declarar
Matías Messi, amb el seu germà, Lionel Messi | Cedida

 

El jutge ha permès a Matías Messi, un dels germans de Lionel Messi, abandonar el seu règim de presó domiciliària, després que abonés la fiança de dos milions de pesos uns 95.888 euros —. Segons informa l'agència de notícies Télam, aquesta, se li va imposar el passat 30 de novembre, després que fos acusat de disposar d'una arma de mà sense declarar.

L'advocat de l'investigat, Ignacio Carbone, ha celebrat la decisió judicial, destacant la feina realitzada per la defensa, la qual ha demostrat «que Matías no és una persona perillosa». Per això, després que tant «la fiscalia, com el jutge» entenguessin aquesta premissa, el familiar del davanter del FC Barcelona s'ha vist beneficiat en el seu procés judicial.

 

No obstant això, Matías Messi no comptarà amb una llibertat total, doncs el cas encara no ha finalitzat i haurà de continuar amb els procediments establerts. Per això, l'argentí, de 35 anys, no podrà sortir del país i s'haurà de presentar cada 15 dies als tribunals de Rosario, els quals són els encarregats de desenvolupar la investigació.

Moltes dubtes per resoldre

El cas de Matías Messi es va destapar el 30 de novembre, després que es trobés una arma sense declarar en una llanxa que era possessió seva. A més, l'embarcació va aparèixer tacada de sang, motiu pel qual van aparèixer molts dubtes sobre què hauria succeït sobre aquesta.

 

Matías va assegurar que havia patit un sinistre nàutic, motiu pel qual va haver de ser hospitalitzat. En aparèixer l'arma, unes hores després que abandonés el vehicle aquàtic, la família de l'argentí va emetre un comunicat eliminant qualsevol relació del mitjà dels Messi amb l'artefacte, pel que es va iniciar una investigació sobre la situació.

 

Més problemes amb armes

Sorprenentment, no és la primera vegada que es relaciona a Matías Messi amb una arma sense declarar. El 3 d'octubre de 2015, el germà del futbolista argentí va ser detingut per agents de la Gendarmeria, la policia de la frontera d'Argentina, els quals li van confiscar una arma que no estava registrada, pel que va haver de respondre a una altra investigació.

Comentaris