El germà del nen que ha caigut en un pou a Màlaga va morir d’un infart als 3 anys

La família va patir aquesta tragèdia el maig de 2017

El dispositiu de rescat segueix treballant al lloc dels fets | Emergencias 112 Andalucía

La mala sort sembla que acompanya a Vicky i José, els pares del nen de 2 anys que va caure aquest diumenge en un pou a la localitat de Totalán, Màlaga. I és que no és la primera vegada que temen per la vida d’un dels seus fills. La parella ja va patir una tragèdia amb el germà de Yulen, Oliver, que va morir quan tenia només tres anys.

Els tràgics fets van succeir el mes de maig de l’any 2017. El petit, segons explicava ‘El Confidencial’, ja havia donat un esglai a la família, residents del barri de El Palo de Màlaga capital, el 23 d’abril. En aquell moment, el menor es va desplomar quan anava caminant pel carrer.

Els doctors que el van atendre llavors no van saber diagnosticar la seva malaltia. Finalment, vint-i-un dies després va tornar a viure un episodi similar que va provocar la seva mort. Mentre passejava de la mà amb la seva cosina pel passeig marítim del seu barri, el petit Oliver va patir un infart que va acabar definitivament amb la seva visa, amb només 3 anys.

Troben una bossa amb llaminadures del petit Yulen

La família ha tornat a viure un moment tràgic aquest diumenge quan es va confirmar la caiguda de Yulen, de dos anys, en un pou de més de 100 metres de profunditat en Totalán. El petit es trobava jugant, mentre els adults preparaven una paella a pocs metres, quan es va precipitar al pou.

Fins al moment els equips de rescat no han aconseguit localitzar exactament on es troba el nen de 2 anys. Els únics indicis existents sobre la seva presència en el forat són una bossa de llaminadures i un got que estava en l’orifici.

Neguen que s’hagin escoltat veus del menor

Tot i que alguns membres de la família havien assegurat que van escoltar al petit, aquesta informació no ha estat confirmada pel director general dels Bombers de Màlaga a la cadena ‘COPE’. Assegura que cap membre del cos ha escoltat «en cap moments veus del menor».


Comentaris

envia el comentari