YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La germana d'Ana Julia assegura que pagarà pel crim de Gabriel Cruz: «No et perdonaré això que has fet»

Un equip de periodistes ha viatjat fins a la República Dominicana per parlar sobre amb la família de l'assassina confessa

Captura de la entrevista en directo en 'AR' de la hermana de Ana Julia
Imatge de l'entrevista a la germana d'Ana Julia a 'El Programa de Ana Rosa' | Telecinco

Quatre dies després que la Guàrdia Civil hagi detingut Ana Julia Quezada per l'assassinat de Gabriel Cruz, la germana de Quezada ha acceptat parlar amb 'El Programa de Ana Rosa'. En connexió directa des de la República Dominicana, la germana gran de la detinguda ha demanat perdó a la família, i també a tota Espanya per la brutalitat del crim. «Demano perdó pel dolor tan terrible que ha causat la meva germana», ha dit. 

I és que la notícia de la mort del petit nen de 8 anys ha creuat l'Atlàntic, i ha arribat fins al país d'origen d'Ana Julia. La seva família es troba consternada, i no acaba d'entendre com la dona ha pogut cometre un acte tan horrible. Tothom es mostra molt afectat per la seva detenció, però insisteixen que, si es demostra que va assassinar Gabriel Cruz, ha de pagar. 

Dures paraules de la germana gran d'Ana Julia

Ho ha dit la mateixa germana gran d'Ana Julia, Juana, conscient que les seves paraules poden arribar a les orelles de l'assassina confessa. «Ana, no et perdonaré mai aquesta barbaritat que has fet. Pagaràs. Si tu vas matar aquest nen, que el vas matar, pagaràs. Jo no tindré pau, no tindré tranquil·litat. Jo no dormo, jo no menjo per aquesta desgràcia que tu has fet», ha confessat la dona en directe, 

Ana Julia Quezada en una imagen de archivo
Imatge d'arxiu d'Ana Julia Quezada | Cedida

 

El que resulta més impactant és que el mateix dia que es va denunciar la desaparició de Gabriel, Ana Julia va trucar per informar la seva família dominicana del succés, entre llàgrimes. Un altre detall que fa que la família de Quezada no pugui perdonar-la. «Una part meva t'estima perquè soc la teva germana, però l'altra t'odia», ha continuat la germana gran de la detinguda. 

La família ho està passant malament per la mort de Gabriel Cruz

Cap membre de la família és capaç d'explicar-se com la detinguda ha pogut cometre aquest crim, tenint en compte que es tractava d'un nen de tan sols 8 anys, i que era el fill de la seva parella, Ángel Cruz. «Tan sols Deu i ella sabran el que estava pensant quan ho va fer», ha insistit Juana. La investigada sempre havia estat una persona tranquil·la i amable, tot i que una mica «freda en el sentit que tot li era igual». 

La germana gran de Quezada també ha assegurat que la família està patint molt per la mort de Gabriel, ja que els mitjans locals els persegueixen per preguntar-los sobre el succés, i la mare d'Ana Julia, que està malalta, és la que ha resultat més perjudicada. A més, la mateixa germana i els cosins estan completament «destrossats». «No et perdono el que vas fer. Paga pel que vas fer, però que a nosaltres ens deixin tranquils», ha demanat Juana a 'El Programa de Ana Rosa'. 


Comentaris

envia el comentari