IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

⛪ El Papa Francesc es mostra a favor d'aprovar lleis que reconeguin el matrimoni entre parelles homosexuals

Una de les germanes de 'El Chicle' no surt de la seva casa i s'ha quedat sense feina

Assegura que l'avergonyeix «portar els cognoms Abuín Gey» i que el seu germà ha de pagar pel que ha fet «amb la mort»

«M'avergonyeixo de portar els cognoms Abuín Gey». Aquestes són les paraules que una de les germanes de 'El Chicle', María, ha dit a 'La Voz de Galícia'. Completament abandonat per la seva família, ella ha estat l'última a pronunciar-se. Assegura que no surt de casa i que s'ha quedat sense feina per culpa d'ell.

Ella mateixa ha confessat que ja havia tingut problemes amb el seu germà. Fa un parell d'anys que van comprar un cotxe i que 'El Chicle', segons la seva versió, va anar a casa de la seva sogra i els punxar les rodes. «Després va denunciar al meu marit. De cara no fa res, és molt fals», insisteix María Abuín.

Parla sobre la denúncia de violació anterior

Sobre la denúncia de la cunyada de 'El Chicle', que l'acusava d'haver-la violat, la germana d'aquest ha deixat anar: «Va dir que era broma. Anava amb la tonteria que, com era germana bessona de Rosario, es va equivocar. Va dir que ella s'ho havia inventat i que per això havia retirat la denúncia. Ara crec que el meu germà sí que va abusar de la seva cunyada».

Respecte a la seva dona, María Abuín ha volgut trencar una llança al seu favor. En canvi, sobre la possibilitat que existeixin altres víctimes, ha afirmat que «no sé si va ser l'única. És un assassí, ja ho va demostrar. No està malament del cap, no és tonto com el pinten. És llest pel que li dóna la gana, a més d'un manipulador, mentider i assassí».


Comentaris

envia el comentari