IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El gigoló estafador de Barcelona ha tornat a actuar després de la seva detenció

Albert Cavallé ha enganyat, presumptament, un noi amb la venda d'un casc de moto

Imatge d'arxiu d'Albert Cavallé, el gigoló estafador de Barcelona.

 

Albert Cavallé, més conegut com el gigoló estafador de Barcelona per haver estafat més de 40 dones, ha tornat a actuar, després de la seva última detenció el passat 27 de març, i ha estafat una nova víctima, en aquest cas un home. 

En aquesta ocasió, Cavallés ha intentat vendre un casc per 100 euros a través de la pàgina web 'Wallapop'. No obstant això, la víctima rep el casc trencat. Casualment, es troba l'estafador per la ciutat de Barcelona i per exigir que li torni els diners, el grava, tal com es veu en el vídeo publicat per 'El programa de Ana Rosa'. 

  

En el vídeo enregistrat, es veu com la víctima demana la factura a l'estafador, per demostrar que ha pagat. No obstant això, Albert Cavallé, que a la víctima li diu que es diu Sergi Mascot, assegura no tenir la factura, ja que encara «li han d'enviar des de la web». 

La víctima no es creu les paraules d'Albert, qui se n'adona i opta per oferir-li que si li torna el casc, ell li tornarà els 100 euros. Finalment, i malgrat adonar-se'n que està sent gravat, l'estafador es compromet a pagar el casc a la víctima. 

Una de les víctimes ja va avisar que ho tornaria a fer

Una de les poques víctimes que s'han atrevit a parlar públicament sobre la seva experiència amb Albert és Maria, a qui l'atractiu gigoló li va estafar prop de 60.000 euros. Durant una entrevista a RAC 1, la dona ha assenyalat que «des de fora és molt fàcil pensar que no et passarà».«Ell és un professional que estudia les víctimes i va millorant la tècnica. Li pot passar a qualsevol», ha insistit. 

En aquest sentit, i després de la detenció d'Albert, Maria va advertir que, si era posat en llibertat, reincidiria. «És un sentiment agredolç i de decepció perquè s'allarga el procés. Si el deixen lliure, ho tornarà a fer perquè per a ell és com una addicció», va assenyalar. 

Cal recordar que Cavallé es feia passar per milionari amb comptes en paradisos fiscals i deia que era el fill d’una família rica de Barcelona. No obstant això, aquesta vida era tan sols un parany per a les seves víctimes, arribant a estafar fins a 60 dones. Les quantitats eren d’entre 1.000 i 60.000 euros.


Comentaris

envia el comentari