Albert Cavallé, el gigoló estafador, hauria simulat la compra d'una bicicleta

El presumpte estafador reconeixia que no havia pagat la bicicleta i que el seu objectiu era vendre-la per uns 3.000 euros

Albert Cavallé hauria robat una bicicleta d'alta gamma
Albert Cavallé hauria robat una bicicleta d'alta gamma | CatalunyaDiari.cat

L’estafador de l’amor ha tornat a la palestra. Després d’haver estat detingut per estafar un total de 40 dones i comptar amb una ordre de cerca i captura, Albert Cavallé torna a estar en boca de tothom després de la filtració d’un àudio on assegura que hauria expandit el seu negoci robant bicicletes d’alta gamma.

Segons ha tret a la llum Telecinco, Cavallé reconeix en diversos àudios que, més enllà d’haver estafat una quarantena de dones, també hauria furtat una bicicleta elèctrica. «Clar tia, com et penses que la tinc; pagant-la o què?. És clar que l’he robat», menciona Cavallé en una nota de veu mentre al·lega: «Bé, ho he fet millor; no l’he robat, he fet quelcom millor. Tinc la factura, tinc els papers i el carregador... però no l’he pagat».

Cavallé va simular la compra d’una bicicleta elèctrica

Cavallé, que defineix el robatori com «una passada», hauria donat un rebut fals el venedor de la bicicleta. Aquest, de fet, el va acceptar de bon grat en veure que es tractava d’una transacció bancària. La trampa, però, estava en que Cavallé mai havia dut a terme aquella operació.

Albert Cavallé hauria robat una bicicleta d'alta gamma
Albert Cavallé, a la sortida dels jutjats, hauria robat una bicicleta a Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

«Una canya, ha estat una obra mestra el què he fet», comenta Cavallé en els àudios que ha tret a la llum ‘Telecinco’. El mateix Cavallé, en aquest sentit, acaba reconeixent que només volia la bicicleta per vendre-la i fer negoci. «La idea d’això seria vendre-la, m’entens. Perquè si me la quedo, què en faig jo d’això!», explica mentre relata què té pensat: «Si val 6.000 euros, doncs la vendré per 3.000. Així en guanyo la meitat, com a mínim. Tampoc la puc penjar a Wallapop».

I perquè la seva trama no es destapi, doncs, Cavallé assegura que se n’ha de desfer ràpidament: «La setmana que ve o l’altre quan vegin que no els arriben els diners del rebut, doncs... ja estaré a Londres».


Comentaris

envia el comentari