Gir en el cas de les nenes desaparegudes: «No m'ha arribat cap caixa»

L'actual parella de Tomás Gimeno ha negat haver rebut diners de la seva part

Fa alguns dies, 'Espejo Público' va revelar que Tomás Gimeno li havia entregat un paquet tancat a la seva xicota la tarda del 27 d'abril. Una caixa que, suposadament, portava un missatge perquè ella no l'obrís fins després de la mitjanit i on presumptament hi hauria diversos milers d'euros. No obstant això, aquesta informació ha estat desmentida per la dona amb la qual el pare de les nenes estava compartint la seva vida fins abans de desaparèixer.

L'actual parella desmenteix haver rebut un paquet de Tomás

«No m'ha arribat cap caixa amb diners de Tomás. No és cert i és una informació que m'està fent moltíssim mal», ha afirmat la dona en declaracions en exclusiva que ha fet a 'Juntos'. D'aquesta manera, la persona amb qui estava compartint actualment la seva vida el pare de les nenes ha deixat clar que ella no ha rebut cap suma important de diners en un paquet que havia d'obrir passada la mitjanit del 27 d'abril.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Una altra víctima de Tomás

L'última parella de Tomás Gimeno també ha aprofitat la seva intervenció al programa de Telemadrid, on ha preferit mantenir-se en l'anonimat, per fer pública la pressió que està patint per part de la Guàrdia Civil i la premsa: «Estic molt molesta amb tot el que estan traient els mitjans de comunicació». I és que, malgrat que Anna, Olivia i Beatriz són les víctimes directes d'aquest cas, són moltes les persones que també han sortit afectades pels actes del progenitor de les petites, i una d'elles ha estat la seva parella.

A més de registrar totes les propietats del pare de les nenes, els investigadors que estan portant el cas també han examinat alguns dels llocs que freqüenta la persona amb qui estava compartint la seva vida abans de desaparèixer. «La Guàrdia Civil va registrar el centre on treballo un dia després que desaparegués. No perquè pensessin que era aquí, sinó perquè tenia relació ell», ha explicat la dona al programa de Telemadrid.

Una exploració que, segons han informat des de 'Diario de Avisos', va implicar que l'empresa hagués de ser desallotjada en un moment en què encara no s'havia fet pública la desaparició de Tomás Gimeno i de les seves dues filles, Anna i Olivia. La Guàrdia Civil va justificar l'escorcoll del centre de treball de la dona assenyalant que ella estava mantenint una relació sentimental amb ell en el moment en què l'home va desaparèixer amb les nenes.

Així mateix, la dona ha afirmat que Tomás i ella estaven «junts» quan ell va endur-se a les seves filles i, fins i tot, ha explicat que el coneixia des de feia quatre anys, però que la seva relació no va començar fins després de la ruptura amb Beatriz Zimmerman. Tanmateix, ha lamentat que moltes persones l'hagin jutjat sense conèixer-la.

«Només vull desaparèixer»

Ella s'ha convertit en una altra víctima dels actes del pare de les nenes i són molts els que l'han vist com a còmplice dels actes de Tomás Gimeno, una cosa que ella ha assegurat que no ha fet. I és que la desaparició de qui era la seva parella abans de desaparèixer i de les nenes li ha canviat la vida per complet i això ha acabat passant-li una factura molt elevada, tant que fins i tot ha desitjat desaparèixer.

«Ho estic passant fatal», ha comentat molt afectada per la situació que està vivint. «Em sap greu tot el que ha passat. He de passar cada dia per davant de molta gent que em coneix. Jo tinc la meva vida i estic molt molesta per les coses que ha sortit a la premsa. He tingut molts problemes per culpa d'això. Només vull desaparèixer, igual que ha fet ell», ha confessat molt dolguda.


Comentaris

envia el comentari