rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Arrimadas serà la portaveu de Ciutadans al Congrés

Gonzalo Buján, assassinat durant el Carnaval d'Herencia, va morir per un cop al cap

Els forenses van oferir un resultat preliminar no definitiu, a l'espera de determinar amb què es va donar el cop
Gonzalo, en una fotografia durant el Carnaval | Facebook
 

L'autòpsia realitzada a Gonzalo Buján, el jove de 28 anys mort el passat dissabte, 10 de febrer, a les festes de Carnaval d'Herencia, a Ciudad Real, ha determinat que la víctima va morir per un cop al cap. Els resultats han estat oferts de forma preliminar, motiu pel qual encara no són concloents ni definitius.

 

No obstant això, es confirma la primera hipòtesi dels fets, que considerava que Gonzalo havia estat assassinat després de rebre una pallissa per part de tres firaires. En aquesta línia, sembla probable la versió que el jove acompanyava a una amiga a orinar entre dos camions, moment en què els propietaris dels mateixos els van apallissar, posant fi a la vida del jove.

 

L'informe forense encara no és definitiu, ja que s'han pres diverses proves d'ADN de les quals encara no es coneix el resultat. A més, si la jutgessa ho considera pertinent, es continuaran oferint testimonis i diligències probatòries, amb la finalitat de determinar el motiu de l'incident.

Continuen les investigacions

Gonzalo, a qui van matar per defensar a una amiga | Facebook
 

Óscar Rivas, advocat d'un dels firaires de nacionalitat romanesa que va ser posat en llibertat condicional, ha informat aquests resultats preliminars després de la conclusió oral que es va fer el passat dimarts a la Junta d'Instrucció número 1 d'Alcázar de San Juan. A més, va detallar les primeres conclusions que es van extraure de la investigació.

 

En aquest sentit, va afirmar que els forenses han determinat que la causa de la mort va ser conseqüència d'una hemorràgia cerebral, que sostenen que va ser el resultat d'un cop al cap. A més, l'advocat va afirmar que la seva orientació va ser determinant perquè el cop va ser provocat per «un objecte contundent», tot i assegurar que encara «no saben quin».

Comentaris