Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Zona del Pla de l'Ametller on haurien succeït els fets

Un gos ataca una dona de 64 anys a Banyoles i li causa ferides al cap i a un braç

L'atac va tenir lloc pels voltants de les nou de la nit i els Mossos d'Esquadra i la Policia Local busquen l'animal
Zona del Pla de l'Ametller on haurien succeït els fets
Zona del Pla de l'Ametller on un gos hauria atacat una dona | Catalunya Diari

La Policia Local de Banyoles i els Mossos d'Esquadra busquen un gos que aquest dimarts al vespre va atacar una dona a la zona del Pla de l'Ametller de Banyoles, al Pla de l'Estany.  L'atac va tenir lloc cap a les nou de la nit, quan la víctima –que té 64 anys– i el seu marit anaven a llançar les escombraries als contenidors que hi ha al carrer del Remei.

La víctima va patir contusions

L'animal, un gos gran i negre, va fer caure la dona a terra i després la va mossegar al cap i al braç esquerre. A més de les ferides, la dona també va patir contusions i li va quedar un ull inflat a conseqüència de la caiguda. Després de l'atac, el seu marit va dur-la fins a la Clínica Salus Infirmorum, des d'on, després de fer-li una primera valoració, els metges van decidir derivar-la amb ambulància fins a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va quedar ingressada.

En paral·lel, des de la clínica també es va avisar d'ofici a la Policia Local, que al seu torn va donar l'alerta als Mossos d'Esquadra vora dos quarts de deu de la nit, i agents dels dos cossos policials van anar fins a la zona del Pla de l'Ametller per intentar localitzar el gos, que es desconeix encara si té propietari o no.

La dona continua ingressada a l'hospital, però es preveu que en les pròximes hores ja rebi l'alta, mentre que la policia encara està buscant el gos, i també està intentant localitzar càmeres de seguretat a la zona per veure si haguessin enregistrat alguna imatge que els serveixi per tenir pistes. La investigació del cas s'ha traspassat als Mossos d'Esquadra.

També et pot interessar...