Un gos ataca una dona de 64 anys a Banyoles i li causa ferides al cap i a un braç

L'atac va tenir lloc pels voltants de les nou de la nit i els Mossos d'Esquadra i la Policia Local busquen l'animal

Zona del Pla de l'Ametller on haurien succeït els fets
Zona del Pla de l'Ametller on un gos hauria atacat una dona | Catalunya Diari

La Policia Local de Banyoles i els Mossos d'Esquadra busquen un gos que aquest dimarts al vespre va atacar una dona a la zona del Pla de l'Ametller de Banyoles, al Pla de l'Estany. L'atac va tenir lloc cap a les nou de la nit, quan la víctima –que té 64 anys– i el seu marit anaven a llançar les escombraries als contenidors que hi ha al carrer del Remei.

La víctima va patir contusions

L'animal, un gos gran i negre, va fer caure la dona a terra i després la va mossegar al cap i al braç esquerre. A més de les ferides, la dona també va patir contusions i li va quedar un ull inflat a conseqüència de la caiguda. Després de l'atac, el seu marit va dur-la fins a la Clínica Salus Infirmorum, des d'on, després de fer-li una primera valoració, els metges van decidir derivar-la amb ambulància fins a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va quedar ingressada.

En paral·lel, des de la clínica també es va avisar d'ofici a la Policia Local, que al seu torn va donar l'alerta als Mossos d'Esquadra vora dos quarts de deu de la nit, i agents dels dos cossos policials van anar fins a la zona del Pla de l'Ametller per intentar localitzar el gos, que es desconeix encara si té propietari o no.

La dona continua ingressada a l'hospital, però es preveu que en les pròximes hores ja rebi l'alta, mentre que la policia encara està buscant el gos, i també està intentant localitzar càmeres de seguretat a la zona per veure si haguessin enregistrat alguna imatge que els serveixi per tenir pistes. La investigació del cas s'ha traspassat als Mossos d'Esquadra.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari