Un gos mossega el cap i la cara d’un nen de tres anys a l'Alt Empordà

L’animal no és d’una raça perillosa i tenia tota la documentació en regla

Un gos ha atacat un nen de tres anys, mossegant-lo a la cara i al cap a l'Escala
Un gos ha atacat un nen de tres anys, mossegant-lo a la cara i al cap a l'Escala | Catalunya Diari

Un gos ha atacat un menor de tres anys al jardí de la casa d'un veí a l'Escala, a l’Alt Empordà, i l'ha mossegat al cap i a la cara. Els fets van passar aquest dilluns cap a tres quarts de sis de la tarda quan l’infant i el seu pare van anar a visitar un amic en un habitatge situat al carrer del Puig. Va ser aleshores quan el gos, de la raça pastor alemany, es va abraonar sobre el nen, que va haver de ser traslladat a l'Hospital Trueta de Girona en ambulància.

El gos no era d’una raça perillosa i tenia la documentació en regla

Segons fonts policials, l'animal tenia tota la documentació en regla i no era considerat de raça perillosa. Arran dels fets, però, la Policia Municipal de l’Escala ha aixecat acta i a partir d'ara constarà com a perillós. Per la seva part, els Mossos d’Esquadra també han enviat diligències informatives al jutjat però, de moment, no consta cap denúncia pels fets.

Un gos ha atacat un nen de tres anys, mossegant-lo a la cara i al cap a l'Escala
A la finca on ha tingut lloc l'atac hi havia cinc gossos més, però cap de raça perillosa | Catalunya Diari

La policia va rebre l'avís cap a tres quarts de sis de la tarda d'aquest dilluns 6 de maig, quan un gos, de la raça pastor alemany, va atacar un nen de tres anys al jardí de la casa d'un amic a l'Escala. Segons fonts policials, el pare i el veí van aconseguir separar l'animal del nen, que va haver de ser traslladat al Trueta per les ferides que presentava.

En el moment dels fets, a la finca situada al carrer del Puig hi havia cinc gossos més, però cap d'ells és considerat de raça perillosa. A més, segons fonts policials, el pastor alemany tenia tota la documentació en regla. Ara per ara, el menor continua ingressat a l'hospital, tot i que no es tem per la seva vida i, de moment, no consta cap denúncia pels fets.


Comentaris

envia el comentari