Dos gossos perillosos fereixen set agents de la Guàrdia Urbana a Barcelona

Un home, que ja ha estat detingut, hauria llençat els gossos a sobre els agents quan ha vist que es disposaven a detenir-lo

Els gossos ja sota custòdia policial després d'haver ferit set agents de la Guàrdia Urbana
Els gossos ja sota custòdia policial després d'haver ferit set agents de la Guàrdia Urbana | CatalunyaDiari.cat

Dos gossos perillosos han deixat ferits un total de set agents de la Guàrdia Urbana al Parc de l’Estació del Nord de Barcelona aquest dimecres, 17 d’agost. L’agressió, així mateix, s’hauria produït després que s’hagi iniciat una discussió entre dos homes, i un d’aquests hagi optat per deslligar els dos gossos perillosos que passejava. 

Segons informen fonts de la Guàrdia Urbana de Barcelona a CatalunyaDiari.cat, els gossos anaven sense lligar pel parc esmentat i, quan els agents de la unitat de l'Eixample han intentat retenir el jove, aquest hauria optat per llançar-los els gossos a sobre per intentar evitar la seva detenció. El noi, de nacionalitat espanyola, ja ha estat detingut pels agents de la Guàrdia Urbana de la ciutat comtal.

El detingut hauria incitat els gossos a atacar

El succés hauria tingut lloc sobre les cinc de la tarda d’aquest dimecres, 17 d’octubre, al parc esmentat. Finalment, els gossos, que anaven sense lligar i sense morrió, han estat traslladats a una protectora d’animals sota custòdia policial.

També cal destacar que els agents del cos afectats han resultat ferits de diversa consideració a causa de l’acció dels gossos.

Els gossos sense lligar, un problema creixent

I és que no és la primera vegada que els propietaris de gossos perillosos opten per dur-los sense lligar per Barcelona. Segons 'Betevé', fa tres mesos tres gossos, sense lligar i sense dur morrió — com en el cas exposat— van atacar una dona a la zona de Can Rectoret. Els veïns, així mateix, denunciaven que no es tractava d'un cas aïllat, ja que hi havia hagut altres atacs a persones per part de gossos perillosos. 

Finalment, també cal recordar que un gos, també deslligat i sense morrió, va mossegar un nen de només set anys a la cara al Parc de la Guineueta, al districte barceloní de Nou Barris.              

 


Comentaris

envia el comentari