Uns grafiters despullats apareixen pintant un vagó del metro de Barcelona

TMB assegura que treballa per erradicar aquests actes vandàlics

Imatge dels grafiters despullats, al metro de Barcelona
Imatge dels grafiters despullats, al metro de Barcelona | Twitter (@conrayas)

Escena d’allò més pintoresca al metro de Barcelona. Tot i que des de TMB asseguren que la imatge «no és recent», el cert és que la fotografia de dos grafiters pintant despullats un vagó del metro de Barcelona ha cridat l’atenció fins i tot els més escèptics.

Si bé és cert que no és novetat que alguns dels vagons dels metros de la capital catalana despertin plens de pintades, també ho és que mai havíem vist una imatge com aquesta. On, de fet, es pot com un dels vàndals pinta el primer vagó del metro equipat només amb una cita per sobre les natges i una perruca de color taronja.

Un vagó de la línia L9 o L10

Segons fonts consultades per ‘El Periódico’, el succés podria haver ocorregut fa temps en un metro de la línia L9 o de la línia L10 de la ciutat comtal. Les mateixes fonts, de fet, revelen que es podria tractar de l’estació de Provença, per les tanques de seguretat de les vies.

Els vàndals, en aquest sentit, haurien burlat la seguretat de l’estació aconseguint irrompre a les vies. Així, fins a quatre persones —tal com es pot veure a la fotografia, ja que el quart estaria subjectant la càmera— van accedir al recinte del metro per fer-hi diferents pintades.

TMB lamenta aquest tipus de «vàndals ferroviaris»

Un vagó del metro de Barcelona, completament pintat
Un vagó del metro de Barcelona, completament pintat | Twitter

 

No és la primera vegada que passa i, per això mateix, Transports Ferroviaris de Barcelona lamenta l’acció d’aquest tipus de bandes. «Els vàndals ferroviaris fa temps que duen a terme accions de tipus criminal», comenten fonts de la companya al mitjà citat anteriorment.

Des de TMB argumenten que fa molt de temps que treballen per fer front a aquesta escampada problemàtica i perquè aquestes accions no es quedin només amb una simple «infracció administrativa». Ja que, segons expliquen, aquesta situació «els dona ales per realitzar aquesta mena d’infraccions».


Comentaris

envia el comentari