IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Uns grafiters pinten un tren de Rodalies a Lleida impedint-ne la sortida

El comboi de les 7.35 de la línia R12 que uneix Cervera i Lleida no ha pogut realitzar el servei, ja que la cabina del maquinista ha estat pintada

Les pintades a la cabina del maquinista han impedit la sortida del tren
Les pintades a la cabina del maquinista han impedit la sortida del tren | Cedida

Uns grafiters han impedit la sortida d’un tren de la línia R12 de Rodalies aquest diumenge, 25 de novembre, al matí. El comboi de les 7.35 que havia d’unir l’estació de Cervera amb la de Lleida-Pirineus s’ha hagut de suspendre després que hagin pintat bona part del tren, la part lateral i frontal, incloent-hi els vidres de la cabina. Davant d'aquest fet, el maquinista s'ha vist obligat a no posar en marxa el tren.   

Al tren, que havia d’arribar a la capital del Segrià a les 8.25 hores, hi viatjaven 9 persones que han pogut desplaçar-se en un servei alternatiu per carretera facilitat per Renfe. És el segon cas d'aquest tipus d'actes incívics que ha vist aquesta línia en les últimes setmanes. 

 

Segon cas a la mateixa estació en poques setmanes

Va ser el passat 7 de novembre quan un altre tren d'aquesta mateixa línia no va poder sortir de Cervera per uns fets similars. En aquella ocasió, els grafiters van tornar a pintar els laterals i la cabina del maquinista.

La revisió de l'inici del servei va decidir que les pintades reduïen massa la visibilitat del maquinista. Es va oferir un servei alternatiu per carretera per aquell comboi que havia de sortir a les 6.55 hores de Cervera per arribar a l'estació de Lleida Pirineus a les 7.47.

A més d'aquests dos, el tren accidentat a Vacarisses també ha estat pintat. El comboi ha estat víctima del vandalisme mentre es trobava estacionat i fora de servei a Sant Vicenç del Castellet

Grafiters agredeixen tres persones al metro de Barcelona  

En els últims dies, els grafiters també han estat notícia per un atac violent que es va produir al metro de Barcelona el passat 4 de novembre. Va ser a la línia 4 on un grup de més de 30 van accionar el fre d'emergència d'un vagó per pintar-lo. Mentre actuaven, i abans de fugir, van ruixar amb esprai una dona embarassada i van sacsejar i colpejar a la cara dues persones més.  


Comentaris

envia el comentari