Carrers Pare Clerch i Paco Mutlló, zona on ha tingut lloc el tiroteig

Gran ensurt a Catalunya per un tiroteig a plena llum del dia

El cos de la policia catalana ja hauria detingut una persona

Terrible succés a Sabadell, al Vallès Occidental. Els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal de Sabadell han detingut un home per presumptament haver disparat a una altra persona en ple centre de la ciutat. Els fets han tingut lloc aquest dimecres a la tarda al barri de la Creu Alta, tal com ha informat el mitjà Nació Sabadell

L'avís a la Policia Municipal de Sabadell s'ha produït al voltant de les 16:39 hores i s'han personat ràpidament a la confluència dels carrers Pare Clerch i Paco Mutlló, zona on s'ha originat el tiroteig. Segons les primeres informacions, dues persones han iniciat una discussió en un taller i una ha obert foc amb una arma.

Una discussió ha estat l'origen

El tiroteig s'ha produït per una discussió entre dues persones. Afortunadament, el cos de la policia catalana ha detingut la persona que ha disparat i ha intervingut l'arma de foc. Tot i la gravetat del succés, el mitjà esmentat anteriorment afirma citant fonts de la Policia Municipal, que cap persona ha resultat ferida.

Fins al lloc dels fets també s'hi han desplaçat efectius de la policia científica dels Mossos d'Esquadra, ja que algunes de les bales disparades han impactat en vehicles que hi havia estacionats a la zona. D'aquesta manera, els membres de la científica han recollit proves per identificar les restes del projectil. A més, s'han fet càrrec de la investigació. 

Més successos a Sabadell

Aquest dilluns 27 de febrer, la Policia Nacional va desarticular a Sabadell una organització criminal especialitzada en tràfic d'éssers humans amb finalitat d'explotació sexual. La policia va detenir cinc membres de la banda i va alliberar set víctimes que es trobaven retingudes i que eren explotades sexualment.

Tanmateix, la investigació va poder acreditar que hi hauria almenys una vintena de dones com a víctimes potencials de l'organització i van poder intervenir material documental i informàtic abundant relacionat amb l'explotació i d'aquesta manera intentar esclarir els fets. 

Les víctimes eren captades al país d'origen, Colòmbia, amb la promesa d'una feina com a cuinera que incloïa allotjament i menjar. Un cop a Barcelona, però, eren acompanyades fins a un pis a Sabadell on eren explotades i estaven vigilades.