rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Gran ensurt per un incendi a l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat durant la cloenda de la Festa de Primavera

Els fets van ocórrer durant l'acte de cloenda de la Festa de Primavera 2018

 

Ensurt d’allò més cridaner a l’Hospitalet quan la façana de l’Ajuntament de la ciutat va començar a cremar mentre es duien a terme els focs d’artifici de cloenda de la Festa de Primavera 2018.

 

Els fets, que van ocórrer a darrera hora del passat diumenge, 22 d’abril, van originar algunes escenes de pànic, després que les flames cremessin els ornaments florals del balcó de l’espai.

 

Tothom va poder veure l’incendi

I és que aquest es va produir davant l’atenta i perplexa mirada dels assistents a l’acte, que omplien la plaça. Mentre molts d’aquests es trobaven mirant els focs artificials de cloenda de la festivitat, alguns dels ornaments florals que lluïen a l’Ajuntament van començar a cremar per causes que encara es desconeixen.

 

Tot i això, molts dels indicis semblen apuntar que algunes espurnes del foc van saltar a la façana de l’Ajuntament on, malauradament, van acabar a sobre de les flors de l’espai. Instants després, alguns dels treballadors del centre van agafar ràpidament un extintor i van apagar les flames en qüestió de segons.

Un simple ensurt amb ressò a les xarxes

Tot i que no va haver-hi ferits ni es va necessitar la participació dels Bombers de la Generalitat, van ser diversos els tuitàires que es van fer ressò de l’incident. En aquest context, doncs, aquests usuaris van penjar el vídeo a les xarxes i van aprofitar també per criticar l’acció, ja que ningú va retirar prèviament les flors.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris