Captura de pantalla del vídeo de l'agressió al supermercat de Manresa

La gravació d'un cotxe demostra l'agressió al pàrquing d'un supermercat de Manresa

El propietari hauria activat la gravació en veure l'actitud agressiva que estava mostrant l'altre conductor

La tecnologia cada dia ens sorprèn més. Encara que moltes persones adverteixen dels perills dels seus avenços, és indiscutible la gran quantitat de punts positius que aquest fet té en el nostre benestar. I aquesta setmana s'ha tornat a demostrar amb un clar exemple, i la coneguda marca de cotxes Tesla n'ha estat la protagonista.

Aquest cas s'ha donat a Manresa, a l'aparcament del supermercat Carrefour. Segons publica el mitjà 'Nació Digital', la càmera sentinella d'un Tesla Model S gravava una escena molt peculiar, i que potser servirà com a prova per a demostrar els fets. 

Estava aparcat a la plaça per a cotxes elèctrics

Tal com explica el mitjà citat anteriorment, un conductor d'un turisme agredia al propietari d'aquest cotxe elèctric conegut mundialment, després que aquest li recrimines que hagués estacionat en una plaça especial per a aquests vehicles endollables. 

Així ho publicava, a més, el portal especialitzat en aquesta tipologia de cotxes, 'Electrek', el qual ha compartit en exclusiva el vídeo íntegre que va enregistrar el vehicle. Segons va explicar el propietari del Tesla en declaracions al portal de cotxes, en arribar a les instal·lacions del supermercat, va trobar-se amb dos cotxes estacionats a les places reservades per a vehicles elèctrics. Mentre un dels dos propietaris va retirar el seu cotxe sense cap mena de problema, el segon ho va fer mentre li ensenyava el dit cor com a gest irrespectuós. 

Quan el propietari del Tesla li va retreure aquest gest poc adequat, el conductor va intentar atropellar-lo. A continuació, va aturar el cotxe, va agafar una eina que tenia al maleter i es va llençar contra ell amb intenció d'agredir-lo. El propietari va iniciar suposadament la gravació en veure la violenta actitud de l'individu. 

En el vídeo que ha compartit l'esmentat portal d'internet especialitzat en cotxes elèctrics, es pot veure un gran forcejament entre tots dos individus, després que l'agressor aconsegueixi tirar al propietari a terra. A banda, són diversos els testimonis els quals s'apropen a l'escena per tal d'intentar separar-los, alhora que es veu a algun d'ells fer una trucada, suposadament a la policia. 

Aquests fets han pogut ser demostrats gràcies a la gravació realitzada des del cotxe. De fet, el Tesla Model S té un seguit de càmeres sentinella al voltant de tot el vehicle, les quals s'activen i graven tot el que passa si el propietari ho activa.