Ferida greu per impacte d'una bengala una veïna de Girona per tenir una estelada al balcó

La jove va ser ferida de gravetat quan estava al seu balcó, on tenia una estelada penjada

balcó bengala ferida Girona
Els advocats de la jove demanen col·laboració ciutadana per a recollir vídeos o imatges dels fets | Twitter (@tiffi_teffi)

Una veïna de Girona ha estat ingressada a l'Hospital Universitari Doctor Josep Trueta després que el passat divendres a la nit rebés un impacte d'una bengala. La jove va ser operada el mateix divendres, ja que es trobava en estat greu i, ara mateix, amb un pronòstic reservat. 

La víctima estava al balcó de casa seva al carrer Figuerola de Girona. Tal com ha pogut informar el seu gabinet Salellas Advocats, el qual li porta el cas, al 'Diari de Girona', la jove es trobava al costat d'una estelada quan va rebre l'agressió: «Es movien grups d'ultradreta per la zona de Bonastruc i el cert és que la noia estava al balcó, tenia una estelada penjada i, casualment, algú hi va llançar una bengala». 

Sospiten dels grups ultres que es manifestaven

«Tenim la sospita que la van disparar des dels grups d'ultradreta espanyolista que es manifestaven», afegia l'advocat Benet Salellas. A més, va explicar al 'Diari de Girona' que els Mossos eren al lloc dels fets: «Van recollir la bengala i, per tant, és possible que la mateixa policia investigui el cas». Tot i això, ha remarcat que el més important en aquests moments és que es puguin identificar a les persones responsables dels fets i aclarir-ho tan aviat com es pugui. Des del gabinet d'advocats demanen col·laboració ciutadana per recollir fotografies o vídeos que puguin ajudar a la investigació dels fets ocorreguts.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari