Un agent dels Mossos d'Esquadra al costat d'un vehicle del cos policial

Greu succés a Catalunya: mentre fan una carrera il·legal atropellen dos motoristes

Es demana col·laboració ciutadana per trobar els responsables

Tràgic succés, el qual va tenir lloc la matinada d'aquest dilluns 11 d'abril a Badia del Vallès, al Vallès Occidental.

Quan dos motoristes van ser brutalment atropellats per dos cotxes, els quals estaven fent una carrera il·legal enmig de la C-58.

Els delinqüents fugats

L'amarga acció es va produir al voltant de les 00:50 hores de la matinada a l'alçada de l''Ikea' del centre comercial Via Sabadell, així ho ha informat 'Metropoli'.

En el moment dels fets les persones que conduïen de manera temerària van escapar-se i, fins al moment, no se n'ha sabut res més.

El mitjà barceloní explica que un turisme 'Golf GDT' de color blanc podria ser un dels implicats, segons les sospites inicials. 

Una de les víctimes greument ferida

A causa de l'atropellament, una de les víctimes va quedar estesa enmig de la carretera totalment inconscient.

Per sort, el Sistema d'Emergències Mèdiques va poder desplaçar-se al lloc de l'incident amb rapidesa i la noia va ser traslladada immediatament a l'Hospital Taulí de Sabadell

Es demana col·laboració ciutadana

Tot i estar la investigació en mans dels Mossos d'Esquadra, es demana col·laboració ciutadana per tal que els infractors siguin localitzats.

Per aquest motiu, l'entorn més proper de les víctimes van afirmar a 'Metropoli' que el seu únic objectiu és que es faci justícia, fent una crida a qualsevol persona que pugui tenir informació per tal d'intentar esclarir els fets. 

▶️ Les imatges de la vergonya: Motoristes condueixen temeràriament a Barcelona i són denunciats

Un home acusat d'atropellar a la seva exparella

Un home de 48 anys ha estat detingut aquest dimarts a Cunit, al Baix Penedès, acusat d'haver atropellat l'exparella a Calafell segons ha avançat el mitjà digital 'El Caso' i han confirmat a l'ACN fonts dels Mossos d'Esquadra

Cap a dos quarts de quatre de la tarda, el cos policial va tenir coneixement que un cotxe s'havia donat a la fuga després d'envestir una dona a la plaça Pau Casals de Calafell. 

Els Mossos van saber que la víctima era l'exparella del presumpte agressor. 

Poc abans d'un quart de cinc de la tarda, les dotacions alertades van detectar el vehicle al carrer París de Cunit i van detenir el conductor per un presumpte delicte de violència de gènere.