IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un grup d’encaputxats despenja el llaç groc de l’Ajuntament de Barcelona

També han intentar treure el que hi ha a la Generalitat | La Guàrdia Urbana va poder recuperar la pancarta i va identificar als culpables

Retirada de llaços crocs a l'Ajuntament de Barcelona
El grup encaputxat ha penjat al seu Twitter com retiraven la pancarta amb un llaç groc a l'Ajuntament de Barcelona | Twitter (@losdeartos_)

Un grup de persones ha despenjat aquesta nit el llaç groc de la façana de l'Ajuntament de Barcelona utilitzant un pal i també ho ha intentat al Palau de la Generalitat. La Guàrdia Urbana ha aconseguit recuperar-lo abans que se l'emportessin. L'acció es pot veure en un vídeo que s'ha penjat a Twitter des del compte 'Los de Artós', a favor de la unitat d'Espanya.

Quan els interpel·len els agents de la Guàrdia Urbana, els autors repliquen que el llaç no pot estar allà perquè «ho ha ordenat un jutge», en referència a l'ordre de la Junta Electoral. Han estat identificats per la Urbana i també pels Mossos d'Esquadra.

Després d'aconseguir baixar la lona amb el llaç de la façana de l'Ajuntament hi ha un estira i arronsa amb la Guàrdia Urbana. La lona acaba trencada. Els agents els diuen que el llaç és propietat de l'Ajuntament i que no se'l poden emportar. «No defensem res, no podeu emportar-vos això», se sent que diu un urbà. «Això és desobediència a un jutge«, insisteixen els autors del vídeo.

El grupo ha demanat per Twitter que la gent faci el mateix

Fonts municipals han explicat a l''ACN' que l'acció ha estat cap a dos quarts de dues de la matinada i han remarcat que el llaç es tornarà a posar, alhora que han recordat que l'Ajuntament no ha rebut cap requeriment de la Junta Electoral Central. A través de Twitter, 'Los de Artós' fan una crida perquè tothom faci el mateix en el seu municipi.


Comentaris

envia el comentari