Un grup de manifestants obliga a interrompre completament la circulació de trens a la línia Barcelona-Vallès

Per evitar aglomeracions, també s'ha decidit tancar algunes estacions

La vaga feminista convocada per a aquest dijous al nostre país ha afectat el trànsit des de primera hora del matí. A Barcelona, per exemple, han quedat tallades algunes de les principals vies de la capital, com l'avinguda Meridiana, l'avinguda Paral·lel o la Gran Via. Però això no és tot, ja que també hi ha problemes en la circulació de trens. 

En concret, Ferrocarrils de la Generalitat ha informat que un grup de manifestants han accedit a les vies, i han obligat a interrompre la circulació de combois a tota la línia Barcelona Vallès. A més, s'ha decidit tancar algunes estacions de la mateixa línia, per evitar aglomeracions. Ferrocarrils de la Generalitat ha assegurat  que tots els usuaris afectats poden sol·licitar els justificants de retard a qualsevol agent d'estacions, o a través del correu electrònic justicant@fgc.cat. 

Al voltant de les 09.00 hores, però, els Mossos d'Esquadra han fet fora les manifestants que havien accedit a les vies, i la circulació de trens s'ha reprès a les línies L1 Terrassa, S2 Sabadell. A més, L7 circula amb una freqüència de 12 minuts, i la línia L6 continua suprimida. 


Comentaris

envia el comentari