Un grup de manifestants talla l'AP-7 a Cerdanyola del Vallès

Segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), també ha quedat tallat el trànsit a la B-30

 

Diversos manifestants del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) han accedit aquest dijous a la calçada de l'autopista AP-7 i també a la B-30 a l'altura de Cerdanyola del Vallès, a la zona de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i han tallat el trànsit. 

 

En el cas de l'AP-7, segons han indicat diversos usuaris afectats, hi ha tan sols un carril habilitat per circular i, a més, s'han incendiat pneumàtics. Segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), el tall està provocant importants aturades, que a l'AP-7 s'allarguen des de Santa Perpètua de Mogoda fins a Cerdanyola, en sentit sud. 

 

 

Els estudiants han accedit a la calçada i han tallat completament el trànsit
Els estudiants han accedit a la calçada i han tallat completament el trànsit | Twitter (@KimGorgues)

Tal com es pot veure a les imatges publicades a les xarxes, els manifestants han incendiat neumàtics per aturar la circulació
Tal com es pot veure a les imatges publicades a les xarxes, els manifestants han incendiat neumàtics per aturar la circulació | Twitter (@KimGorgues)

 

 

 

 

 

Problemes a molts punts de la xarxa viària

Al voltant de les 9.20 hores, el trànsit ha quedat restablert a la B-30 a Cerdanyola, segons ha indicat el servei Català de Trànsit (SCT), tot i que a l'AP-7 encara hi ha problemes, que a més estan afectant la resta de la xarxa viària catalana. En concret, les retencions de fins a cinc quilòmetres a l'autopista catalana estan agreujant la circulació a la C-58, amb cues des de Sabadell fins a Badia del Vallès, en sentit Barcelona, i des del Nus de la Trinitat fins a Ripollet en direcció Terrassa. 

 

Protesta contra els preus dels crèdits universitaris 

Els estudiants estan protestant pels preus dels crèdits universitàris
Els estudiants estan protestant pels preus dels crèdits universitàris | Twitter (@SEPC_UAB)

 

Segons han indicat des del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans de la UAB (SEPC UAB), les Assemblees de la universitat catalana han decidit protestar d'aquesta forma contra els preus dels crèdits universitaris, i com a prèvia a la vaga que han convocat per als pròxims dies 25 i 26 d'abril a tot Catalunya.

 

«Aquests preus no són públics, ni aquest Estat democràtic», han assegurat al seu perfil de Twitter. A més dels talls a Barcelona, aquest matí també ha quedat tallada l'A-7 a Tarragona per una altra protesta, 

 

 Comentaris

envia el comentari