IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El guàrdia civil de 'La Manada' envia una carta a la víctima: «No sóc cap violador»

Els cinc membres de 'La Manada' estan condemnats a nou anys de presó per abusos sexuals a una noia durant els Sanfermines de 2016

Cuatro de los cinco miembros de «La manada» han sido acusados de otra agresión sexual en Pozoblanco.

Imatge dels membres de 'la Mandada' durant els Sant Fermins de 2016 

 

Cada dia surten noves dades i informacions sobre el polèmic cas de 'La Manada', que han estat condemnats a 9 anys de presó per abusos sexuals, una condemna que per a la societat és intolerable ja que els han absolt de l'acusació de violació.

'La Manada' justifica la seva innocència des de la presó

Antonio Manuel Guerrero, el guàrdia civil del grup,  ha escrit una carta defensant la seva innocència i dirigint-se directament a la víctima: «Com poden justificar la masturbació que protagonitzes en el vídeo?», ha dit el membre de 'La Manada' en el text escrit des de presó igual que els seus quatre amics.«No sóc cap violador, ni abusador, ni odio a les dones, ni escupo foc per la boca».

La carta del guàrdia civil de 'La Manada'

«Després de 22 mesos a la presó i de tot el que ha passat, he decidit trencar el meu silenci».

«Sóc Antonio Manuel, un membre de la ja coneguda 'Manada'».

«Hem sortit en tots els programes que hi ha, excepte potser en el més idoni per al nostre cas: 'Quarto Milenio', donat els fenòmens paranormals que hem viscut al llarg del procediment».

«Tot va començar amb la burundanga, que per no deixar rastre no en va deixar ni en les diligències, la violació grupal amb penetració vaginal i anal que no va provocar cap tipus de lesió o l'estranya agressió sexual en la qual la 'víctima' al costat dels 'violadors' busquen un hotel, ho graven i no conforme amb això, presenten l'enregistrament com a prova de càrrec».

«Amb el transcurs dels mesos va arribar el tan anhelat judici i amb ell els primers problemes: — 'No és no' però ara resulta que la noia diu que ella en cap moment diu que 'no'. Bé, doncs es canvia l'eslògan i no passa res: 'Si no dic que sí és que no'. Solucionat. —'Jo sí que et crec, germana'».

«Però un dubte, aclareix-nos si eren 4 o 5? aclareix-nos si vas entrar per la força o a fumar-te un 'porro'? si estàs incòmoda, perquè et beses amb un al portal?»

«Com podem justificar la masturbació que protagonitzes en el vídeo?»

«De debò algú es creurà que quan tenies el penis a la mà va ser perquè et vas ensopegar i el vas agafar per no caure?»

«És grotesc, jo no ho veig creïble».

«Pamplona i Navarra es presenten com a acusació popular, perquè no pensen tolerar cap agressió a dones en la seva comunitat (excepte en l'agressió a dues dones de guàrdies civils a Alsasua, aquest tipus de dones no compten, en aquest cas es manifesten a favor)».

«Després de cinc mesos de deliberació, arriba la sentència, i com si es tractés del discurs nadalenc del Rei , ho retransmeten totes les cadenes, en directe i resulta que per a la sorpresa de tota Espanya els tres magistrats ens absolen de l'agressió sexual».

«La multitud que ja tenia organitzades les manifestacions i preparades les pancartes, pren els carrers i es pregunta: —Però és que cap dels magistrats veu la televisió? —Però és que cap té xarxes socials? —Però és que cap ha llegit els articles del diari 'El Español'? —Què han pogut veure per no condemnar-los?»

«Doncs han vist un judici i un sumari, cosa que la immensa majoria de la gent no. A totes aquestes persones els puc garantir que, a almenys un dels tres magistrats, li importa bastant poc el que es digui en la televisió i a les xarxes socials. Ells són jutges i la seva missió és impartir justícia, no caçar bruixes».

«Va arribar la ressaca, i Espanya va llegir el vot particular i resulta que la història no és com explicaven».

«Aquest jutge al qual tothom critica (menys la gent del món de la judicatura) és un magistrat de l'Audiència Provincial, no és Elisa Beni, Lucía Extebarria o Joaquín Prat. És una persona seriosa, professional i que sap del que parla. Els que no volien legislar en calent perquè Ana Julia Quezada i 'el Chicle' (que diu que en 7 anys estarà lliure) mereixen una segona oportunitat, són els mateixos que demanen la guillotina per a 'La Manada'».

«En referència a l'última polèmica de la difusió d'imatges i dades de la denunciant, ja va haver-hi un acte en el qual l'Audiència Provincial prohibia expressament dir el meu nom i mostrar fotos meves. No obstant això, molts tenen en el seu mòbil una foto meva que diu 'aquest guàrdia civil, Manuel Guerrero Escudero, ha demanat que no es difongui la seva cara ni el seu nom no vagi a ser que la seva vida es destrossi igual que la de la noia a la qual va violar durant els Sant Fermins'».

«No s'ha d'escopir cap a dalt, perquè tot cau».

«No li heu fet cap favor a la denunciant, que ara està sofrint el que vam haver de sofrir nosaltres».

«No sóc cap violador, ni abusador, ni odio a les dones i no escupo foc per la boca».

«Demà li pot passar al teu germà, al teu pare, al teu fill o a tu mateix i aquell dia us penedireu d'haver recolzat el #yositecreo».

«Donar les gràcies a totes les persones que ens donen suport, especialment a la gent de forocoches i burbuja.info que no es deixen portar pel ramat».

«També donar les gràcies a la 'Tribuna de Cartagena' perquè sense haver-nos defensat a cap moment, fins i tot havent-se referit a nosaltres amb qualificatius molt durs que per descomptat no comparteixo, ha estat l'únic mitjà que no s'ha deixat portar pel sensacionalisme i ha jutjat els fets conforme al que diu la sentència, al vot particular d'un dels magistrats i a la seva pròpia valoració lliure i independent després d'haver visionat els vídeos».

«Ara escriuran articles i comentaris sobre aquesta carta criticant-la per aconseguir l'aplaudiment fàcil».

«Encara confio en la justícia i en la seva independència».


Comentaris

envia el comentari