TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

La Guàrdia Civil alerta de la suposada estafa del robatori del pàrquing que s'està difonent a través de WhatsApp

Ho ha desmentit el ministre Zoido

 

La Guàrdia Civil ha destapat un nou rumor a través de les xarxes socials: l'engany del robatori al pàrquing. La rapidesa de les xarxes socials fa que les mentides que corren per allà s'estenguin amb molta facilitat, i aquest és un dels casos. A través del seu compte a Twitter, la benemèrita ha explicat que el missatge fals pretenia alertar sobre un suposat canvi en la forma d'actuar dels lladres a l'hora de sostreure el teu, vehicle aprofitant les aglomeracions en els centres comercials: «Ni és nostre ni és cert. És un nou capítol de #lostontosdelbulo».

Ho ha desmentit el ministre Zoido

A més, en el fals rumor apunten que per robar-te faran servir un full de paper de grans dimensions que apareixeria enganxat a la lluna posterior del teu vehicle perquè, quan t'acostis al cotxe i l'intentessis treure, aprofitarien el moment per entrar al cotxe i prendre-te'l. «Llavors poses la palanca en punt mort, obres la teva porta i baixes del cotxe per retirar el paper. Quan arribes surt el lladre, entra al teu cotxe i se'n va amb ell», apuntava el rumor.

A causa de la viralitat del missatge, diverses autoritats han hagut d'intervenir, entre elles el ministre d'Interior Juan Ignacio Zoido, el qual ha demanat que no es comparteixi ni difongui, ja que es tracta d'una notícia falsa.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris