YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La Guàrdia Civil assegura que Gabriel Cruz va morir per «asfixia» i «no va patir»

També han volgut destacar que no donaran més detalls de la mort del menor per no fer patir més a la família

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.
Imatge d'arxiu de Gabriel Cruz Ramírez. | Cedida

La Guàrdia Civil ha donat nous detalls sobre el crim de Gabriel Cruz, el nen assassinat el passat 27 de febrer en mans d'Ana Julia Quezada, parella sentimental del pare del menor i a qui avui el jutge ha decretat presó incondicional. 

Segons ha confirmat el tinent coronel de la Comandància de la Guàrdia Civil d'Almeria, José Hernández Mosquera, i el comandant de la Unitat Central Operativa (UCO), Juan Jesús Reina, el nen va morir «per asfíxia» i «no va patir». 

Tanmateix, han volgut deixar clar que sobre els detalls de la seva mort no en parlarien, ja que «entrar en els detalls innecessaris que només poden danyar la família i la memòria de Gabriel, nosaltres no ho farem».

El motiu de la mort de Gabriel: la gelosia

I és que un dels temes més esperats era saber com Ana Julia havia matat Gabriel, si ho va fer asfixiant-lo, colpejant-lo, quin tipus d'arma va utilitzar, si el nen va patir, etc. Moltes preguntes que es quedaran sense resposta, ja que la Guàrdia Civil prefereix no detallar per no fer patir més a la família del menor. No obstant això, sí que han volgut exposar nous detalls sobre l'autora confessa. 
 

Sobre el crim, han explicat que no es tenen indicis que hi «participessin terceres persones» i que la possible raó que va portar a la parella del pare a assassinar Gabriel serien la gelosia: «Hi ha un fet molt evident, i és que per a Ángel el seu fill era el més important».

Imagen de archivo de Ana Julia Quezada.
Imatge d'arxiu d'Ana Julia Quezada. | CatalunyaDiari.cat

 

Les mentides d'Ana Quezada 

La Guàrdia Civil també ha posat de manifest que es considera que Ana Julia Quezada hauria mentit en la seva confessió davant les autoritats. Ella va al·legar que va acabar amb la vida del petit Gabriel després que aquest la insultés i intentés agredir-la amb una destral. No obstant això, l'institut armat creu que menteix en pràcticament tot, doncs Gabriel «era un nen educat en l'amor i en el respecte», incapaç de fer tot el que ella explica.

També s'ha destacat que l'actitud d'Ana Quezada, des del primer dia de la desaparició del petit, era estranya: «Ha fet una farsa davant dels mitjans, ha fet una farsa cada vegada que deia a algú que anés a buscar amb ella... Tot formava part d'un intent per desviar l'atenció».


Comentaris

envia el comentari