YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚐 Catalunya permetrà els viatges privats en autocars amb diverses bombolles

La Guàrdia Civil busca en el cercle familiar de Gabriel Cruz per trobar noves pistes

El menor porta pràcticament dues setmanes desaparegut

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.
Continua la cerca de Gabriel Cruz. | Cedida

La falta de proves i evidències que siguin útils per identificar el parador de Gabriel Cruz, ha provocat que la Guàrdia Civil s'hagi vist en l'obligació d'augmentar el seu ventall de sospitosos. Per això mateix, a la línia d'investigació, ha començat a analitzar «el segon cercle familiar» del menor desaparegut.

Segons apunta 'La Razón', fonts dels dispositius de cerca han alertat d'aquesta temptativa. D'aquesta manera, i tot i que no existeix cap acusació particular al respecte, els agents han començat a demanar informació sobre telèfons i vehicles de persones properes a Gabriel.

La sospita apareix després que els investigadors hagin optat, després de dues setmanes de cerca infructuosa, ampliar el nombre de persones investigades. Consideren que, en moltes ocasions, aquests casos es resolen amb l'actuació d'un familiar, més o menys proper.

La samarreta de Gabriel

Un helicóptero trata de localizar a Gabriel Cruz
Un helicòpter tracta de trobar a Gabriel Cruz. | Cedida

Un dels principals objectes que han motivat aquesta nova línia d'investigació és la samarreta trobada per la parella d'Ángel Cruz, el pare de Gabriel. La dona, va trobar la peça en una zona que havia estat rastrejada anteriorment, per això va sorprendre que ningú la veiés durant la primera cerca.

A més, la mateixa no tenia restes d'humitat, com hauria, per les condicions climatològiques que la rodejaven en el moment de la seva aparició. Finalment, també és estrany que, entre més de mil persones que participen en l'operació, fos precisament una familiar del nen qui trobés la samarreta en qüestió.

Els turistes de la zona

La Guàrdia Civil no ha ampliat únicament les seves línies de recerca en adreça cap a la família de Gabriel Cruz. També s'ha contemplat tenir en compte les zones de voltants de Las Hortichuelas, on va desaparèixer el menor. El turisme en la serra andalusa és recurrent i l'arribada de la primavera motiva l'aparició de visitants.

En concret, s'investiga als propietaris d'autocaravanes que es van acostar a la regió del sud del país. Tenint present la dificultat que representi aixecar una acusació, sense proves evidents, la policia busca algun tipus d'indici que permeti confirmar les sospites esmentades.


Comentaris

envia el comentari