rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

L'emblemàtica Torre Eiffel, desallotjada

La Guàrdia Civil busca dues noies menors desaparegudes a Vilafranca del Penedès

La benemèrita ja ha donat la senyal d'alerta

La Guàrdia Civil busca dues menors desaparegudes a Vilafranca del Penedès, a l’Alt Penedès. Les noies, que la benemèrita en detalla que són menors i que es diuen Catherine i Lucia, s’haurien perdut i per això el cos n’ha publicat l’alerta.

 

Així mateix, la nota del cos policial nacional va ser enviada el passat dijous, 1 de febrer, al migdia, i la benemèrita demana màxima difusió i cataloga de «molt urgent» la situació de les joves desaparegudes a la població de la demarcació barcelonina.

 

Canals de cerca

La Guàrdia Civil al·lega que els seus seguidors de Twitter facin ‘retweet’ de la piulada per així aconseguir una difusió «molt important i que no costa res».

 

Els telèfons de contacte, a més, són el 062 i 112. Així mateix el web i les xarxes socials de la benemèrita també romanen obertes.

 

Mitjançant la xarxa social Twitter, els policies també han instat a compartir la informació per tal que aquesta assoleixi la màxima difusió i arribada possible. 

Se suma a la desaparició d'un jove de Santa Coloma

Un jove de 21 anys es troba en situació de desaparegut a Santa Coloma de Gramenet des del passat 29 de desembre. Es tracta d'un noi anomenat Òscar i els últims en assegurar haver contactat amb ell informen que va ser entre les nou del matí i la una del migdia d'aquell dia.

 

Com a conseqüència de la seva desaparició, la família es va posar en contacte amb els Mossos d'Esquadra del municipi i aquests van començar la recerca. El cos català, a més, el sol·licitava contactar amb el 112 si s'aconsegueix qualsevol informació, detallant que es tractava d'un jove d'aproximadament 1,7 m d'alçada.

Comentaris