La Guàrdia Civil busca Gabriel en un pou situat a 100 metres de casa de l'àvia del menor

Els agents han destacat que la zona es troba «envoltada de pous»

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.
Imatge d'arxiu de Gabriel Cruz Ramírez. | Facebook

Un equip del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil i els agents del Grup de Rescat i Intervenció de Muntanya (GREIM) han inspeccionat, al voltant de les 13.00 hores d'aquest divendres 9 de març, un pou situat a només 100 metres de la casa on viu l'àvia de Gabriel, el nen de 8 anys desaparegut a Níjar. 

Ara, els agents se centren en la recerca d'alguna nova pista al pou en qüestió, el qual, i segons informa 'El Español', ja va ser registrat amb càmeres subaquàtiques poques hores després de la desaparició del menor el passat 27 de febrer. 

En aquella ocasió, els agents de la Guàrdia Civil van constatar que no hi havia cap indici que el petit Gabriel estigués en el seu interior. Per aquest motiu, les tasques d'aquest mateix divendres s'han centrat en comprovar la profunditat d'aquesta instal·lació subterrània. 

Alguns dels agents que han intervingut en aquest operatiu han destacat que la zona es troba «envoltada de pous que ja s'han examinat, alguns diverses vegades, amb l'ajuda fins i tot de pastors i agricultors de Las Hortichuelas i els seus voltants».

La misteriosa furgoneta blanca

Des que va començar la investigació per la desaparició del petit Gabriel Cruz el passat 27 de febrer, una de les veïnes del municipi andalús assegura que el mateix dia va veure una misteriosa furgoneta blanca a la zona. I ara sembla que no ha estat l'única que va veure el vehicle, ja que 'El Periódico' assegura que un segon testimoni també ha explicat als investigadors que va veure la furgoneta. 

Cal dir, a més, que el seu testimoni també dona alguns detalls sobre la persona que el conduïa, i els possibles ocupants. En concret, el testimoni els situa al costat de l'àvia del menor desaparegut, després de recórrer tot el camí que va fins allà. Tot això justament una hora abans de la desaparició de Cruz, a les 14.30 hores aproximadament. 


Comentaris

envia el comentari