La Guàrdia Civil busca una noia de 15 anys desapareguda a Cantàbria

Es tracta d'Isabel Margarita García Dosal

Isabel Margarita García Dosal, la joven desaparecida
Imatge d'Isabel Margarita García Dosal, la jove desapareguda a Cantàbria. | Cedida

La Guàrdia Civil investiga la desaparició d'Isabel Margarita García Dosal, una jove de 15 anys que va ser vista per última vegada el passat 28 de febrer a Santa María de Cayón, a Cantàbria. A través de la plataforma 'SOS Desaparecidos', els agents han volgut donar la veu d'alerta i demanar la col·laboració ciutadana. 

Al perfil oficial de Twitter de la Guàrdia Civil es mostra una fotografia d'Isabel, al mateix temps que s'informa que es tracta d'una menor que ha desaparegut al municipi de Santa María de Cayón, a Cantàbria. Per això, el cos policial sol·licita que, «si l'has vist, truca'ns», aportant les línies 062 i 112. «El teu RT és molt important», inclouen al text.

Sens dubte, es tracta d'un preocupant cas, ja que fa bastants dies que la jove va desaparèixer. La menor, de només 15 anys, fa una setmana que està desapareguda i els dispositius de seguretat ja han incrementat els seus membre per poder trobar el seu rastre tan aviat com sigui possible. 

 

Fa 3 dies van trobar un altre menor desaparegut 

Fa només dos dies, la Guàrdia Civil anunciava haver trobat el parador de David, un menor de 14 anys, que va desaparèixer a Alacant. El jove va marxar de casa seva el passat 13 de febrer i durant tres setmanes ningú va saber absolutament res d'ell ni d'on podria ser localitzat, provocant l'activació de l'alerta.

Després d'intenses jornades de recerca, el cos de seguretat va acabar donant amb els indicis que van permetre localitzar a David. Una vegada localitzat, es va advertir als seus familiars que estava sota disposició policial, per poder realitzar el procés de retrobament i retornar el menor a casa seva.

Els efectius de seguretat no van voler abundar més en el tema, per la qual cosa no van informar d'on havia estat localitzat ni amb qui va estar durant aquest període de temps. Simplement es van limitar a informarque el menor, de només 14 anys, es trobava en bon estat.


Comentaris

envia el comentari