rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La Guàrdia Civil deté un holandès que intentava introduir més de 3 kg d'heroïna al nostre país

L'acusat acabava d'aterrar d'un vol procedent de Nairobi
L'home amagava a la seva maleta més de 3 kg d'heroïna | Cedida

 

La Guàrdia Civil, en col·laboració amb l'Agència Tributària, ha detingut el passat 4 de febrer un home de nacionalitat holandesa, que intentava accedir al nostre país amb 3,5 quilograms d'heroïna. Els agents destinats a la Terminal 1 de l'aeroport van detectar un comportament sospitós, i van procedir, com és habitual en aquests casos, a escorcollar de forma exhaustiva la maleta del passatger, que acabava d'aterrar a Barcelona des de Nairobi, a Kenya. 

Una maleta carregada de drogues

Després de realitzar la inspecció a la maleta del sospitós, van descobrir que aquest tenia un doble fons, on l'holandès havia amagat unes planxes amb una substància semblant a les pedres, i pols de color marró clar. Una vegada realitzada la prova de drogues, la Guàrdia Civil va descobrir que es tractava d'heroïna. Posteriorment, la policia va procedir a la detenció del passatger, per un presumpte delicte contra la salut pública i tràfic de drogues. 

 

L'investigat acabava d'aterrar procedent d'un vol de Nairobi | cedida

 

Després de la troballa, els agents van detenir l'home, de nacionalitat holandesa | cedida

Primer intent d'introduir heroïna al nostre país aquest any

L'home està ara a disposició del jutjat d'instrucció número 2 del Prat de Llobregat.  La Guàrdia Civil ha informat que, des que va començar aquest nou any, és la primera vegada que a l'Aeroport del Prat es detecta un passatger amb la intenció d'introduir al nostre país una droga d'aquest tipus.

 

Altres intents d'introduir drogues a Catalunya

Cal dir que el passat més de desembre, la Guàrdia Civil va detenir també a l'aeroport del Prat dues germanes que amagaven disset quilos de cocaïna als seus abrics. Les dues dones havien arribat a Barcelona amb un vol procedent de Lima, i havien embolicat la droga en paquets perquè no fos detectada. Anteriorment, la policia va detenir un matrimoni format per un britànic i una holandesa, que intentaven introduir al nostre país 71 quilos de khat, una droga estimulant prohibida en alguns països. 

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris