Una Guàrdia Civil, sobre la detenció d'Ana Quezada: «S'han posat tots a plorar i se l'han emportat, estaven tots fatal»

Una agent ha explicat com va viure la Guàrdia Civil els moments previs a la detenció de Quezada

Imagen de archivo de Ana Luisa Quezada.
Ana Julia Quezada, en una imatge d'arxiu | GTRES

La detenció d'Ana Julia Quezada va sorprendre a tothom. La notícia de la detenció de la parella del pare del menut Gabriel va significar un abans i un després en el cas del seu segrest, ja que la Guàrdia Civil assegurava haver trobat la presumpta l'autora de l'assassinat del petit

En aquest context, la intervenció policial va ser gravada per alguns veïns que es trobaven a la zona. Tot i això, el que no s'ha vist de tot plegat és què va passar durant els minuts previs a la detenció de Quezada

  

Una agent de la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil ha explicat a 'La Noche' de la COPE com va anar la detenció de la dominicana i com es van viure els moments previs a la intervenció de la benemèrita. 

 

El terrible relat de la detenció

És la història que mai ningú hagués volgut escoltar. Segons una agent de la Guàrdia Civil, molts dels agents policials van acabar a llàgrima viva en veure que el cos sense vida d'en Gabriel restava al maleter del cotxe de Quezada. «S'han posat tots a plorar i seguidament l'han detingut», explicava.

El relat, d'altra banda, va començar fent referència al seguiment que li feien a la dona. De fet, els agents expliquen que el mateix diumenge, 11 de març, van veure com Quezada agafava el cotxe; marxava del poble i treia el cos del menut d'un pou.  

«La negra (en referència a Ana Julia Quezada) ha deixat al marit en un hotel i se n'ha anat. Els agents l'han seguit mentre aquesta es dirigia a una finca de la família. Els meus companys, d'altra banda, estaven amagats veient-la, fent-li fotos i gravant vídeos. Ha estat en aquest context quan han vist que embolicava alguna cosa i la posava al cotxe», relatava l'agent.

«Estaven tots fatal»

«Álex —en referència al company que li relata els fets—, ha seguit darrere el cotxe de la dona. Així mateix, quan aquesta es disposava a entrar en una casa, aquest li ha demanat que obrís el maleter. Aleshores, han destapat al menor de la manta i han vist que estava ple de fang», va dir. 

Els companys, així mateix, van quedar d'allò més afectats amb el succés. «Un altre company, de la impotència, ha trencat el vidre del cotxe. S'han posat tots a plorar i l'han detingut. Sé que s'han posat a plorar i que estaven tots fatal».


Comentaris

envia el comentari