rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La Guàrdia Civil fa un emotiu homenatge a Gabriel: «No t'oblidem»

La cerca incessant del petit Gabriel Cruz ha causat gran commoció, però especialment als familiars i agents de la Guàrdia Civil que han treballat en el cas.
Imatge d'arxiu de Gabriel Cruz Ramírez. | Cedida
 

 

  

Els familiars del petit Gabriel Cruz estan intentant refer les seves vides com poden. Els pares del menor d'Almeria encara no saben com afrontar aquesta situació, i tot i que estan una mica més tranquils, no troben consol. Durant cada dia que ha durat la intensa cerca des del passat 27 de febrer fins a la troballa del cadàver de Gabriel, Patricia i Ángel han rebut el suport de milions de persones.

 

 

Eren centenars els que es van traslladar fins a les Hortichuelas per buscar al menor, o qualsevol rastre o indici per poder obtenir qualsevol pista. No obstant això, tal com han explicat els investigadors, la seva cerca va anar allargant-se perquè el buscaven amb vida, però tràgicament, el petit va morir la mateixa tarda de la seva desaparició, després de sortir de casa de la seva àvia per anar a jugar a casa de la seva tieta.

Els pares de Gabriel Cruz a la seva arribada a la Catedral d'Almeria | Cedida

Cerca sense pausa per un tràgic desenllaç 

Ana Julia Quezada, la que era la parella sentimental del seu pare, va ser la responsable de la seva mort, i la que durant cada dia ha estat fingint para no ser descoberta, fins que finalment els agents la van caçar traslladant el cadàver de Gabriel. Per a ells, aquell moment va ser el pitjor que podia fer. La Guàrdia Civil ha reconegut que en aquell mateix instant, molts dels agents van plorar, i si no, ho van fer més tard.

 

I és que tota Espanya s'havia bolcat en el cas de Gabriel Cruz i molts tenien l'esperança que estigués viu. En conèixer el tràgic desenllaç tots van rebre un cop molt dur. Va ser llavors quan milions d'espanyols es van bolcar encara més amb Patricia i Ángel, mostrant tot l'afecte, suport i ajuda perquè poguessin recompondre's els dies posteriors. A la capella ardent van haver-hi moltes abraçades, i en el seu multitudinari funeral, plor i cares de gran tristesa.

Imatge de la balena en record al petit Gabriel Cruz | Cedida

Homenatge de la Guàrdia Civil a la balena, a Almeria

Gabriel Cruz quedarà en la memòria de tots els espanyols i el seu cas sempre serà recordat. Però a més també s'ha volgut rendir un sentit homenatge a Gabriel a través de l'escultura de la Balena situada en el moll del passeig marítim d'Almeria. Al petit li agradaven molt els peixos i el mar, i és per aquest motiu que aquesta escultura s'ha omplert de peluixos, dibuixos, missatges i flors en la seva memòria.

 

Segons el portal 'Ideal', durant la nit d'ahir dijous, molts veïns van decidir fer en aquest lloc un últim adéu a Gabriel. Fins i tot alguns agents de la Guàrdia Civil es van sumar a aquest homenatge dipositant a La Balena un gran ram de flors amb una banda en la qual es podia llegir «No t'oblidem».

Imatge dels records depositats a la balena d'Almeria | Cedida

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris