Així va entrar la Guàrdia Civil en un dels domicilis escorcollats de Sabadell

Les set persones detingudes han estat traslladades a Madrid on declararan davant l'Audiència Nacional

Els agents van regirar el domicili buscan material relacionat amb la tinença de material per fabricar explosius
Els agents van regirar el domicili buscant material relacionat amb la tinença de material per fabricar explosius | Twitter (@TarragonaCdr)

Un dia després de la detenció de nou membres dels CDRs en el marc de l'operació ordenada per l'Audiència Nacional, 'Nació Digital' recull imatges compartides a través de les xarxes socials de com va ser l'entrada de la Guàrdia Civil a les cases i amb quina virulència obrien les portes d'accés dels pisos per poder buscar indicis i recopilar informació i material que estigués relacionat amb les presumptes activitats terroristes i de tinença de material explosiu del qual estan acusats.

La Guàrdia Civil va entrar a quatre domicilis a Sabadell

De les nou persones detingudes ahir, dues van quedar en llibertat amb càrrecs a la tarda mentre que els set restants van ser traslladades a Madrid on declararan davant l'Audiència Nacional. En el marc d'aquesta operació, la Guàrdia Civil va entrar en quatre domicilis a Sabadell, on es van detenir quatre persones, dues d'elles són les que van quedar posteriorment en llibertat. El vídeo mostra com va quedar un dels habitatges de Sabadell que va ser regirat pels agents.

Per la seva part, 'Ràdio Sabadell' també ha compartit imatges de com ha quedat l'entrada d'un dels habitatges on es veu la porta d'entrada completament trencada així com els vidres i panys de les portes.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari