IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La Guàrdia Civil fa gala dels seus «mètodes una mica bruscos» i rep moltes crítiques a les xarxes

Molta gent els hi ha contestat assegurant que ja ho sabien

Un nou tuit polèmic de la Guàrdia Civil. Per acabar el dia, asseguren, van fer una piulada explicant que si et deixes les claus de casa, millor trucar a un serraller que a ells, que avisen que els seus mètodes són una mica bruscs. La piulada s'acompanya d'una imatge d'un escamot d'una unitat d'intervenció de la Guàrdia Civil entrant per la força en una casa.

El tuit, com acostuma a passar, s'ha acabat girant en contra de la Guàrdia Civil. Diversos tuitaires han recordat que aquests «mètodes una mica bruscos» es van fer servir per evitar el referèndum del passat 1 d'octubre on la Guàrdia Civil, conjuntament amb la Policia Nacional, van carregar contra persones que estaven als centres de votació.

Crítiques més enllà de l'1 d'octubre

No només des de Catalunya s'han rebut crítiques. Diversos usuaris han recordat també els «mètodes una mica bruscos» que ha fet servir la Guàrdia Civil per entrar en algunes cases on s'han hagut d'executar desallotjaments per ordre judicial.

Alguns tuitaries han contestat a la Guàrdia Civil que «ja ho vam veure l'1 d'Octubre» o «tot Europa ja ho sap que és millor no trucar-vos a vosaltres».


Comentaris

envia el comentari