La Guàrdia Civil investiga si l'assassí confés de tres persones a Terol té relació amb el crim del pantà de Susqueda

Els joves Marc i Paula van ser brutalment assassinats quan volien fer una excursió en caiac

Norbert Feher va matar a trets dos guàrdies civils i un pagès a Terol
Norbert Feher va matar a trets dos guàrdies civils i un pagès a Terol | Cedida

Van passant els dies i surten a la llum més i més detalls sobre l'assassí de dos guàrdies civils i un pagès a Albalete del Arzobispo, a Terol, la setmana passada. El detingut i assassí confés, Norbert Feher, també conegut com a Igor 'el Ruso', era un dels criminals més buscats d'Itàlia on, segons informa 'Antena 3', es creu que va matar altres tres persones. En aquests moments, l'acusat es troba a presó, després de confessar durant la seva declaració que era l'autor dels assassinats. 

Ara, una nova hipòtesi dels investigadors el relaciona amb un altre dels crims més famosos i desconcertants del nostre país: el crim del pantà de Susqueda. En concret, la Guàrdia Civil es troba en aquests moments analitzant les armes de l'investigat, per la seva possible relació amb els assassinats del dos joves, Marc i Paula. Una teoria que cobra encara més força, tenint en compte la forma d'actuar de Norbert, matant qualsevol qui apareixia al seu davant. 

Assassinats quan volien fer una excursió en caiac

Recordem que Marc i Paula, dos joves de 23 i 24 anys, va desaparèixer misteriosament als voltants del pantà, on van anar amb la intenció de fer una excursió en caiac. Durant dies, no es va saber res més, fins que, a poc a poc, van començar a aparèixer primer el caiac, i després el cotxe dels dos. El més esgarrifós van ser els indicis clars que algú va intentar enfonsar-los amb ajuda de grans roques. 

Durant dies, la policia no va trobar cap indici sobre la desaparició de Marc i Paula
Durant dies, la policia no va trobar cap indici sobre la desaparició de Marc i Paula | Cedida

Els cadàvers dels dos joves, però, no van aparèixer, i la policia va haver d'esperar fins que, a causa de la séquia, el nivell d'aigua del pantà va començar a baixar, deixant al descobert els cossos dels dos joves. Marc i Paula presentaven signes clars de violència, i la noia fins i tot havia rebut un tret al cap. A més, l'assassí o assassins van utilitzar pedres per enfonsar els cadàvers, per tal que ningú els descobreixi. 

Es va parlar de caçadors furtius

El que la policia té clar és que els dos joves estaven en un lloc i un moment on no havien de ser, i que el seu assassinat no estava planificat. En un primer moment, es va dir que podria tractar-se d'uns caçadors furtius, i és que es tracta d'una zona molt boscosa, i és fàcil trobar-los. De fet, segons van assegurar alguns veïns de la zona, no en poques ocasions s'havien produït enfrontaments entre la policia i els caçadors il·legals, si bé van reconèixer que «seria estrany» que fossin els autors del crim.

Ara, la detenció de Norbert Fehet aporta nous detalls a la investigació, i podria capgirar-la completament. De fet, podríem estar, finalment, encarant la resolució d'un dels casos d'homicidi més misteriosos i terribles del nostre país. 

La imatge que els Mossos van compartir dels joves desapareguts a Susqueda
La imatge que els Mossos van compartir dels joves desapareguts a Susqueda | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari