La Guàrdia Civil investiga el suposat cas d'una agressió sexual grupal a Galícia

La noia assegura que deu homes la van envoltar i la van violar

La discoteca Lennon, el lugar de los hechos
La discoteca Lennon, el lloc dels fets | Cedida

Una jove gallega ha denunciat aquesta setmana un nou cas d'agressió sexual en grup. Aquest cas, que ja ha estat presentat a la Guàrdia Civil, va tenir lloc a Pontevedra el passat 9 de desembre. La víctima ha assegurat que deu nois, d'entre 20 i 25 anys, la van envoltar i van abusar d'ella a l'exterior d'una discoteca del municipi d'A Estrada. La noia, que va sortir del local per buscar unes amigues, es va veure interceptada pels nois que van començar a increpar-la, fer-li tocaments i intentat treure-li el pantaló. 

Els fets van tenir lloc concretament durant la festa d'obertura de la sala Lennon, situada al citat municipi gallec d'A Estrada. Al lloc dels fets es va concentrar més d'un miler de persones, que no es volien perdre la festa. La jove va decidir, el passat dimecres 13 de desembre, denunciar els fets i ara l'Institut Armat ha començat la investigació per intentar esclarir els fets.

El diari gallec 'La Voz de Galicia' ha avançat que la noia va demanar ajuda a crits quan es va veure rodejada pel grup de nois, però com a conseqüència del soroll i l'acumulació de gent, ningú la va sentir. Aleshores els homes van donar principi a l'abús fins que una parella que sortia de la festa els va enxampar. Els acusats van fugir de l'escena en aquell moment.

Quatre dies després

La noia no va denunciar els fets la mateixa nit que van passar i encara es desconeix el perquè. L'agressió va tenir lloc el passat dissabte, però la denuncia no va arribar fins dimecres següent. Això ha dificultat a la Guàrdia Civil la investigació, tot i que continuen intentant identificar als joves implicats.

Per la seva banda, els responsables de la discoteca Lennon i els encarregats de la 'Openning Party', han explicat que no van rebre cap queixa ni notificació sobre el que havia passat, assegurant que desconeixien la suposada agressió. De moment el cas roman a l'espera de poder visionar les cintes de gravació de les càmeres de seguretat de la zona. 


Comentaris

envia el comentari