La Guàrdia Civil investiga un suposat intent de segrest d'un menor en un col·legi de Madrid

El centre educatiu ha reconegut «un incident»

guàrdia civil
Un agent de la Guàrdia Civil al costat d'un cotxe patrulla | Guàrdia Civil

Un jove de 14 anys assegura que va ser víctima d'un intent de segrest a Madrid. La Guàrdia Civil i la Policia Local del municipi de Las Rozas ja han obert una investigació sobre els fets, que han tingut lloc aquest mateix dijous, 8 de març. El menor va acudir com cada dia al col·legi Logos, un centre privat, quan tres individus van intentar emportar-se'l. 

És la versió que els pares del jove van donar a les autoritats, que ja han atorgat «credibilitat» als fets, i és per això mateix que han decidit investigar el succés, i intentar trobar els presumptes responsables del fracassat intent de segrest. 

Va aconseguir escapar i refugiar-se al col·legi

Segons ha explicat el mateix jove als seus pares, tot va passar després de baixar de cotxe de la seva mare, que el va portar aquell dia al centre educatiu. En el moment que es dirigia cap a classe, va recordar que s'havia deixat un llibre al cotxe, i va tornar per intentar recuperar-lo abans que la seva mare marxés. 

Va ser llavors que, en lloc del cotxe de la seva progenitora, va ser una furgoneta blanca la que es va aturar davant del jove. Des del seu interior, un grup d'individus van intentar immediatament a raptar-lo, tot i que el menor va aconseguir esquivar-los i refugiar-se ràpidament a l'interior del col·legi. 

El col·legi ha reconegut l'«incident» en un comunicat

Després d'aquest incident, el col·legi va decidir emetre un comunicat a tots els pares que tenien els seus fills matriculats allà. En el seu escrit, el centre explica que un alumne «fora del recinte escolar» va patir «un incident», i que va ser necessària la intervenció de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat per realitzar «les investigacions pertinents». 

Al mateix temps, el comunicat inclou un recordatori on es detallen totes les normatives i protocols establerts a l'entrada i sortida del centre. Es tracta d'un pla intern, que està disponible per a tots els membres de l'entitat educativa.  

Amb tot, el mateix Ajuntament de Las Rozas ha decidit posar-se en contacte amb la direcció del col·legi Logos. En concret, la responsable d'educació del consistori s'ha interessat per l'incident, i s'ha mostrat disposada a cooperar amb tots els organismes per oferir l'ajuda més gran possible. 


Comentaris

envia el comentari