El civil mort al tiroteig a agents de la Guàrdia Civil a Terol era un veí que els acompanyava en la recerca

Aquesta tarda ha tingut lloc un tiroteig entre Albalate i Andorra

Dos agents de la Guàrdia Civil de Terol i un civil que els acompanyava han mort durant la tarda d'aques dijous, 14 de desembre, en un tiroteig en una finca rural al baix Aragó, concretament entre Albalate i Andorra segons ha informat Aragó Ràdio. Segons les primeres informacions, un dels agents hauria resultat ferit a l'abdomen i un altre a la cama en el marc de l'operatiu contra una persona que podria estar implicada en un anterior tiroteig, que va deixar en estat greu a dos veïns d'Albalate del Arzobispo el 5 de desembre.

Els dos agents morts formaven part de l'Equip Roca, dedicat a la investigació de robatoris en entorns rurals, com a finques i espais dedicats a la ramaderia. Cal destacar que quan han estat disparats aquest dijous 14 de desembre estaven en servei però no vestien els seus uniformes.

Apunten que tot ha succeït fa poc més d'una hora, quan la Guàrdia Civil ha iniciat aquesta tarda un dispositiu per atrapar els autors del succés que va tenir lloc a Albalate. Els agents, en arribar al domicili on s'amagava l'autor dels fets, han estat tirotejats des de l'interior de la masia, situada a uns 200 metres d'un camí molt transitat.

Les primeres hipòtesis sobre el que va succeir el 5 de desembre passat apunten que aquest tiroteig podria haver-se originat després d'un intent de robatori i que al portal armes de foc i disparar, podria tractar-se d'un grup organitzat. En les últimes setmanes, la localitat ja ha patit diversos robatoris.
 

Els trets del passat dimarts 5 de desembre

La Guàrdia Civil s'ha disposat aquest dijous 14 de desembre a buscar l'autor o autors dels trets que van deixar ferides a dues persones el passat 5 de desembre. Concretament, els fets van passar dimarts passat quan Manuel A., de 72 anys, va acudir a l'habitatge on es trobava l'agressor per canviar un pany de Manuel M., de 42 anys. La porta portava diversos dies bloquejada i es disposaven a canviar-la i entrar a la casa quan van morts a trets.

També s'ha pogut saber que l'autor dels últims trets hauria fugit després de disparar a les tres persones, i actualment estaria sent buscat per agents de la Guàrdia Civil. Es tracta d'un home corpulent i alt, i suposadament vestit amb robes de camuflatge. A més, últimes informacions apunten que l'home estaria ferit.


Comentaris

envia el comentari