Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La Guàrdia Civil dubta sobre si el petit Julen està al pou de Màlaga

L'institut armat «no està convençut» que el nen hi quedés atrapat perquè «ells no han arribat on està el petit»
La Guàrdia Civil no creu que Julen estigui dins del pou | Catalunya Diari

 

Més de 48 hores han passat ja de la desaparició de Julen. La principal hipòtesi és que el petit va caure a un pou de 150 metres de profunditat a Totalán, municipi de Màlaga. Des del primer moment tots han treballat en desenes de teories i estratègies per plantejar quina és la millor manera de rescatar el menor de només dos anys. Tanmateix, la informació rebuda d'aquesta petita localitat d'Andalusia és molt escassa i arriba amb comptagotes.

 

Tant els pares com els familiars de Julen han assegurat des de l'inici que el van veure caure pel pou. No obstant això, 'España Diario' ha avançat que la Guàrdia Civil ha començat a pensar en diferents hipòtesis, fins i tot en les que semblaven completament descartades, perquè no hi ha resultats positius després de les primeres accions que han durat tantes hores.

 

 

Imatge del pou pel qual va caure Julen, de dos anys, a Totalán, Màlaga | Catalunya Diari

 

No se sap on és el petit Julen

Bernardo Moltó, portaveu de la Guàrdia civil, ha reconegut que ara per ara «no estan convençuts de res». Una resposta sorprenent a la qüestió de si el petit Julen realment està a l'interior del pou. A més a més, també ha admès que s'han topat amb una massa compacta de terra, fang i pedra a uns 73 metres de profunditat i actualment «estan intentant saber què hi ha sota el tap».

 

Tanmateix, Moltó també ha advertit que «no han arribat on està el nen», ja que podria trobar-se a 150 metres de profunditat. «No l'hem localitzat», ha insistit el portaveu de la Guàrdia Civil que, a més, ha explicat els escassos avenços que han fet en relació a aquest cas, ja que s'enfronten a una situació molt complexa.

 

 

Han començat a excavar un túnel paral·lel al pou on va caure Julen | Subdelegació del govern de Màlaga

 

Encara no han començat a perforar lateralment

Per una altra banda, Moltó també ha explicat que la forma més factible per rescatar el petit Julen és fer un túnel lateral per intentar arribar a la profunditat que, en principi, hauria de trobar-se el nen i a continuació fer una connexió entre els dos conductes. Tanmateix, el Guàrdia Civil també ha reconegut que encara no han començat aquesta obra perquè estan esperant l'equip de geòlegs i enginyers que s'encarregaran de senyalar el lloc més segur per excavar. 

 

Comentaris