La Guàrdia Civil subhastarà 234 armes a Girona

L’exposició s’obrirà el pròxim dilluns, 17 de setembre, a partir de les nou del matí

La Guàrdia Civil subhastarà més de 200 armes a Girona
La Guàrdia Civil subhastarà més de 200 armes a Girona | armas.es

La Guàrdia Civil posarà a subhasta un total de 234 armes a Girona. L’arsenal, així mateix, s’exposarà a partir del pròxim dilluns, 17 de setembre, a les dependències que el cos té al carrer Emili Grahit i les ofertes estaran obertes a partir del 24 de setembre. La subhasta es farà en modalitat de sobre tancat.

Les armes que es podran adquirir a partir del dilluns a la comandància de la benemèrita a Girona són les següents: un total de 173escopetes, 24 pistoles, 18 carrabines, tres rifles i 14 revòlvers i dos fusells d'avantcàrrega. També cal esmentar que el sistema escollit —de sobre tancat—obligarà als treballadors interessats a posar en un sobre el preu que estan disposats a pagar juntament amb el comprovant que han pagat a Hisenda el 25 per cent del preu que posin a l'arma.

La Guàrdia Civil anuncia així la seva subhasta
La Guàrdia Civil anuncia així la seva subhasta | Guardia Civil

 

L’exposició d’armes, a partir del pròxim dilluns

L’exposició s’obrirà a partir de les nou del matí i no és la primera vegada que se celebra a la ciutat de Girona. I és que, segons ‘Diari de Girona’, aquest any hi ha un total d’un 10,3% menys d’armes que la subhasta que es va fer l’any passat.

I és que segons relata el mitjà esmentat anteriorment, l'any passat la Guàrdia Civil va arribar a subhastar el total del 10% de les seves armes, i la més cara va ser un rifle de 525 euros.

Finalment també cal esmentar que aquesta és una pràctica d'allò més habitual per part de la Guàrdia Civil. A dia d'avui, de fet, la benemèrita subhasta armes a València, Màlaga i Palma de Mallorca. A partir de dilluns, doncs, serà Girona la capital que s'afegirà a aquest ventall que ofereix la Guàrdia Civil.                                           


Comentaris

envia el comentari