IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La Guàrdia Civil tem que 'El Chicle' sigui l'autor de quatre assassinats més sense resoldre

Les investigadors estan revisant altres casos de la zona

'El Chicle', assassí confés de Diana Quer, podria ser l'autor de quatre assassinats més encara per resoldre. Així ho publica 'Esdiario': Els investigadors de la Guàrdia Civil revisen els casos de la zona pendents de resposta. La detenció de Jose Enrique Abuín Gey és només la punta de l'iceberg, ara la UCO ha de treballar dur per trobar proves de l'assassinat de la jove madrilenya Diana Quer i, alhora, comprovar si es tracta d'un 'assassí en sèrie'.

Així és que l'home podria ser responsable de la desaparició de la mare de Jose Manuel Rebollido, de la qual es va perdre la pista quan tenia 70 anys. Els agents contemplen també la possibilitat que 'El Chicle' estigui relacionat amb altres casos que ha desvetllat 'Espejo Público'. 


Els casos

Sonia Iglesias Eirín, de 37 anys i desapareguda des d'agost de 2010 —vista per última vegada a Pontevedra. La jove ha estat buscada per la Guàrdia Civil i per la Policia Nacional però no s'ha trobat, des de llavors, cap rastre. La seva família segueix convençuda que la seva desaparició va ser forçosa però no hi ha proves de cap sospitós.

Elisa Abruñedo, de 46 anys i desapareguda el 18 d'agost de 2013 a Lavandeira, La Corunya. El seu cos va ser localitzat l'endemà. Estava nua i algú l'havia violat i clavat diverses ganivetades. Les proves d'ADN que els científics van poder extreure no van ser suficients per saber qui l'havia assassinat per la qual cosa el seu cas va ser arxivat el 2015.

Socorro Pérez, de 43 anys i desapareguda el 2 de maig de 2015 quan va sortir a córrer per la ribera del Miño, a Orense. Va passar més d'un mes fins que uns caçadors van localitzar el seu cos. El seu cap estava aixafat per una roca. Encara que la Policia Nacional va contemplar la possibilitat que hagués estat agredida sexualment, l'estat del cos va impedir que es confirmés.

Elena Calzadilla, assassinada el 6 de desembre de 2005 a la seva casa de Porto do Són. El seu cas es va arxivar després que, al 2009, no s'aconseguissin les proves suficients per incriminar a algú, per la qual cosa el seu marit i un amic van quedar en llibertat.


Comentaris

envia el comentari